pozelite laku noc voljenoj osobi

1. gde zivis
    laku noc crvenkapice moja bez tebe se smejem a plače mi se

2. Dete spavaj , ljubi te tata. Zaglavio sam na Vukajliji, pa se nadam da ti noćas neće rasti zubići i da nećeš biti gladna bar do 7 ujutru...

3. laku noć anđeole moj ljubim ti usne od meda znaj da ću uvek biti tu za tebe

4. Усни вечним сном, курво.

5. anđeole moj ljubim te između prstića na nogama da lepše zaspiš i osećaš se voljenom sanjaj lepo ljubavi

6. koliko pederska tema
    može lok

7. Želim opštiti s tobom, mali angele... Ali je važno da rano legneš, sutra moraš ustati da doručkuješ.
    Usni, bdeću nad tobom.
    Angele...

8. mali ker,pokrij se,andjele

9. laku noc mitke. Znam da si tamo negde i, ako ovo citas, znaj da ti zelim laku noc <3

10. laku noc,zvezdice moja mala <3

11. laku nioc moja mala barbiko....tvoj Dino :*

12. лаку ноћ пезосе ово нису времена за нас пријатељу мој...
    надам се да ти је удобно у контејнеру и да имаш шта да једеш

13. laku noć
    voljena osobo

14. Myco, nadam se da si dobro ti i tvoja porodica, želim ti lep san mekan kao oblak i nadam se da ste popravili opel askonu :( moja si i nikome te ne dam :/

15. vesnam, boriću se. za tebe. za mene. za nas. iako je ta borba možda uzaludna i jednostrana. ja sam samo dotrajala klompa koju gazi ispucala peta sudbine. volim te. laku noć.

16. kako si,ljubavi moja?
    znaj da se molim za tvoje zdravlje svako vece,bog nek te cuva,laku noc <3

17. Kafice, mirno spavaj večeras :*

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.