Вољена, иако нас деле твоја промена адресе и броја, блокирање на свим друштвеним мрежама и једна судска забрана приближавања, ништа нас неће раставити, јер знам да ме волиш, само треба то да схватиш.
Лаку ноћ најлепша, док те не нађам (а наћи ћу те, као и увек до сада)! :-*
tvoji drugari su bas kul...dobro smo se zabavljali dok su mi gurali glavu u kantu...odvezao sam ih do tvog stana,nadam se da se lepo provodite...lepo spavajte
Нема те већ дуже време. Не могу рећи да ми недостајеш, али смо повезани на неки чудан начин. Да није било тебе, не би се знало ни за мене. Теби имам да захвалим за све што јесам данас.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
moje cvabalo progovara
,,laku noc,kretenu,,
lepo sanjaj,djavolice mala ;)
malena nemam kredita na ajfonu pa ti se nisam javio sinoć,lepo spavaj,ljubim te
Вољена, иако нас деле твоја промена адресе и броја, блокирање на свим друштвеним мрежама и једна судска забрана приближавања, ништа нас неће раставити, јер знам да ме волиш, само треба то да схватиш.
Лаку ноћ најлепша, док те не нађам (а наћи ћу те, као и увек до сада)! :-*
laku noc malena, volim te
E izvini što ti nisam danas odg na poruku, išao sam da kupim sve 4 nove zimske gume na bembari
jebacu te dildom, spavaj!
Laku noć, Pani.
Laku noć, Diki.
gde zivis voljenaa
laku noc
Laku noć, Meśa.
gde zivis pani ljubavi volim te
laku noć
BAKO NEDOSTAJES TVOM UNUKU LAKU NOC I DA ZNAS DA SE MOLIM ZA TVOJE ZDRAVLJE SVAKU NOC
Laku noć, Pani.
http://www.youtube.com/watch?v=pDJlBuuzY08
hvala, Diki.
Elek ljubavi gde zivis
doci cu ti u snovima
laku noc
laku noc,jesi musliman?,gde zivis
molicu te za tebe
ljubim te u celo
laku noc barbiko moja mala lepe snove imaj
ps
tvoji drugari su bas kul...dobro smo se zabavljali dok su mi gurali glavu u kantu...odvezao sam ih do tvog stana,nadam se da se lepo provodite...lepo spavajte
Бако,
Нема те већ дуже време. Не могу рећи да ми недостајеш, али смо повезани на неки чудан начин. Да није било тебе, не би се знало ни за мене. Теби имам да захвалим за све што јесам данас.
Лака ти ноћ, где год да си!
Твој Раскољников
lacu noc moja mala barbiko :(((((
voli te zauvek tvoj blenta :'(