pozelite laku noc voljenoj osobi

1. Želim da sam noćna muva
    Da umirem u tvom oku
    Uletevši kada sklopiš
    Oči tonući u san

2. Moram da pitam, noćna muva, je l' to neka vrsta mušice? Nema na guglu.

EDIT: A, mala muva, ništa onda.

3. Moram da pitam, noćna muva, je l' to neka vrsta mušice? Nema na guglu.

Ma to je stilska figura... Ionako sam izmenio, pošto to zvanično ne postoji. Ali meni tamo negde u Ovčar Banji pre neki dan četiri noći non-stop u pivo uletale neke mušice, kao one vinske, suicidal mušice, ne mogu da pijem dok ih ne izvadim, mučenje. Tako da je ova pesma drugačija nego što si je pročitala u početku, ali postoje one muve koje kruže oko sijalice i samo čekaju da bućnu u otvorenu čašu sa alkoholom, da umru i da se upropaste. Metafora....
    EDIT: E... Al kad pogledaš, što ne bi bila noćna... Po danu mi nisu uletale, samo noću. Dakle, noćna, bolje zvuči :) (ajaoj, kojim se glupostima ja bavim :) )

4. Ionako sam izmenio, pošto to zvanično ne postoji.

Jepse, kako si me izradio sad, mislila sam da sam pogrešno pročitala. >.<

Ali meni tamo negde u Ovčar Banji pre neki dan četiri noći non-stop u pivo uletale neke mušice, kao one vinske, suicidal mušice, ne mogu da pijem dok ih ne izvadim, mučenje. Tako da je ova pesma drugačija nego što si je pročitala u početku, ali postoje one muve koje kruže oko sijalice i samo čekaju da bućnu u otvorenu čašu sa alkoholom, da umru i da se upropaste.

Kako preromatnično... ♥ Mušice umiru leteći. ♥

5. Da, noćna, ne mala, da ne bude kao mali mrav :)

6. laku noć Valdemare

7. Laku noć, Makaronče. I Smorka, i svi ljudi dobre volje <3

8. Ima nekih što se ubijaju i danju. Onda nije romantično.

9. ali postoje one muve koje kruže oko sijalice i samo čekaju da bućnu u otvorenu čašu sa alkoholom, da umru i da se upropaste.

da umru i da se upropaste

Kakva tragedija, ali toliko poetično zvuči, sad me pocetilo na onaj film ''Groblje svitaca''. Ok, dosta o muvama, znam da je bila zajebancija, a opet tupim.

Laku noć Valdemare i Stormtruperu. I vesnam.

10. laku noć Džek Harperu, lipo spi i sanjaj medikamente

11. Au, pa nećemo da pravimo od ovako romantične teme morbidnosti. Ali jeste da znam lika koji se ubio preko dana. Samo, droga je bila u pitanju, nije baš birao, to ti dođe kako te zadesi, kad oćeš da crkneš, zaista, ne biraš tačan raspored oblaka i deklinaciju Sunca. Overio, i gotovo. Interesuje me samo da li postoji neki zagrobni horoskop, kao: umrli ste 26 jula, vi ste Lav. Lavovi u zagrobnom životu rade to i to, ako zaglave u pakao, peče ih ovo, nagrada u raju je ono, Džiza će da ih ispituje oko sujete i surovosti i egocentrizma, ali će se izvući na žrtvovanje i samilosnu delatnost... Jeeeee, o čemu ja pišem...

12. Laku noć Valdemare i Stormtruperu. I vesnam.

Dodala si me. To je tako lijepo, smorka. Baš sam te molećljivo pogledala i zaustila da kažem: A ja?

13. laku noć Džek Harperu

♥ xexe

Dodala si me. To je tako lijepo, smorka.

Ne rifrešujem koliko bi trebalo. ♥

14. Interesuje me samo da li postoji neki zagrobni horoskop

Ne. Nema neba.

15. Interesuje me samo da li postoji neki zagrobni horoskop

kako bi to jebeno bilo, mada bi tu morao da vidiš šta bi uticalo na personaliti, tipa ako se prebacimo u novu dimenziju neka nova kosmička tela, čakre i šta ti ja znam, te neke mistične stvari i to.... mislim ono, kontaš?

16. Ne. Nema neba.

Ma naravno, ali zamisli kad bi neko napravio zagrobni, kao ekvivalent ovom životnom. I da se odnosi na zagrobni život. Kad umreš, pod kojim znakom, i podznakom, takva ti je sudbina u zagrobnom životu. I to bi onda objasnilo zašto najbolji umiru kad im vreme nije. Naime, umiru kad je najpovoljniji astrološki trenutak da bi uhvatili savršenu sudbinu po zvezdanom kalendaru.
    Sad, ne kažem da je tako, ali zamisli... Čudi me da još neko tokom istorije nije izmislio tako nešto. Ili jeste, a ja nisam naleteo.

17. Izjavljujem ljubav svim učesnicima ove priče i spavam :)

18. A možda je zagrobni život ustvari isto normalan život samo u drugom tijelu pa se čeka dobar trenutak za umiranje kako bi umrli u prvom životu zauzeli dobre pozicije u drugom životu koje su pripadale drugim umrlima. Zvuči poznato? A kakva je to priča o zagrobnom životu, nema toga. Postoje samo ovozemaljski horoskopi koji se prepliću.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.