Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Laku noć svima koji slave :*
Laku noć mico moja :3
Laku noc, saputnice moja :3 ;**
Знам да то теби ништа не значи, лепа моја. Знам да ти нисам ни на крај памети, али знај, да кад ноћас склопиш те очи црне, можеш мирно да заспиш, јер негде на овом свету постоји неко као ја ко ће и вечерас мислити о теби док дрка.
Izgubio sam i tebe moja voljena, moje zadnje volim te upuceno tebi
Sada volim samo flasu i sa njom ne mislim na ljubav nasu
https://i.ytimg.com/vi/BsPWwVQlzhg/maxresdefault.jpg
Laku noc, moj otrov u medu ako si jabi taj med naleb mazoo :**
Laku noc rasni
laku noc prevesela devojko, laku noc secas li se kad smo putovali kroz srbiju autobusompa stanemo na stanicu u ljigu na pauzu od deset minuta onda izadjemo iz autobusa i radimo malo oko 7-8 minuta u teratani u ljigu dok vozac ne zovne da krenemo dalje
Laku noć drško moja od metle, daljincu moj od kablovske, kutijo moja od šibica :*
Kako legnes, tako se i probudi. :**
Pa nema paralizu majku mu, pusti da se pomera dok spava....
Misli na me Jeco i sanjaj me
Знам да ти ни ове ноћи нисам ни на крај памети, док се те твоје црне очи полако скплапају од умора. Знам да ти ништа не значи, али ћу и вечерас опет да замишљам како ти усне целивам, а међуножје обилато својим семеном заливам.
ЕДИТ: Убиће ме ова романтика.
Pa ali to što ti Fender radiš jeste svojevrsna poetika. S uvodima kao romantičnim. Prelivaš skazanija. I s namerom da se sprdaš krojiš novi žanr.
То се зове романтична или лирска вулгарност.
Ništa od mene nema, čisto da znaš... zauvek tvoi, Peđa Ledenica... :plaky:...
Peđa Medenica moj burazer iz Bačke Palanke
Dabome da jeste...ali... Kucam ti i zvonim, razvaliću otvori. Skimsi tu usobi? Jošti svetlo gori... :/
Laku noc moja voljena <333