Погоди ко сам 3

1. Јебем ли га ако ја могу да похватам ко са ким хоће. :)

2. Elena:)))) Na suvom lebu da sedimo
    hahahahahahaha

3. Pošle žene da farbaju jaja, oće l' koja, da ofarba moja :)))))

4. Elena u pravu si pedja bi samo da gurne i turi negde svoj mali nosic..mnogo on svrlja :))))

5. Ali je liberalnih shvatanja i to i ženi dozvoljava :))))

6. Maro ,da ti ja objasnim...Ja hocu Pedju, i RD...Pedja oce vise komada, to i ja ne mogu da povatam, koji mi je muz svalericna:))))Kod njega nema suva leba:)))

7. To Pedjo. Ogadi se čoveku salama, pa bi malo šunke, pa opet salama i tako

8. Pih i onda se vi pitate za mene i prsta.
    Prst u mene k`a u boga bulji bre..nista okolo mada mu se Munja nabacuje..kaze oce da proba u troje u troje :)))))))))))

9. sunka,sunka ti je on, samo se ovde malo folira:)))))neka se dete izigra, bice kuci miran ko bubica:)))

10. Ама бре одлучите се више. Није ваљда да ја једина знам шта хоћу. :)

11. U trojeee, u trojeeee...bolje da se nisam ni ponudila...u cetvoro,bolje jeeeee:)))

12. Ja znam šta neću.
    A šta hoćeš Maro, izjašnjavaj se više.
    Joj Jano pogani jedna:)))

13. a sta ti hoces, sto zivis na mrsnom lebu:))))) sta te boli uvo za nas kolektivni post:))

14. Већ сам рекла да хоћу само ожењеног љубавника, кад будем решила да га имам.

15. Lako je tebi Maro kad imaš Momu :)))))

A volim ja malo tako da "prdim", ženice, dobar sam ja :)))

16. Pa reši se i ti Maro više kad ćeš da se rešiš.

17. Пађа, сад ћу да те убијем! Шта ће мени швалер који је више банован него овде? :)

18. hahahahahahaha
    večeraske ludilo

19. Ја схватила.
    Одох да видим списак кандидата. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.