napravicu ja dupli nalog da te lozim,maro:))))hoces? Ej, maro, imam ideju, daj ti meni malo muza na koriscenje a ja tebi malo suvog leba, pa da vidis kako je...sit gladnom ne verujeeee:)))
Janu zaobidzi govorim 3 jezika znam da se bijem i vaaaaaaaaaaaaaaaa (u stilu brus lija) znam da udaram
Evo ova od tebe je maro sve pocela da se nisi javno nudila prstu ne bi do ovoga doslo :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Незадовољна. Мораћу да чекам да се неко нови учлани.
Deco, mi pravimo Mari spojku, a Mara leži zagrljena so muža, a mi grlimo tastaturu.
Predrazinjo svaki put kad ukljucis kaps lok ja pomislim da se ti nudis :)))))))))))))))))))))
i ja isto, zaista :)
koga zeka treba da ujeda maro:))
zdravo, kurde:)))))) zar je tebe jos uvek moguce zacuditi?:)))))))
Удри Зеко све редом.
Ludo, burazeru,ludoooooooo :))))))))
Kurd:))))) Tako ti je u jednoj poštenoj sekti.
Udri Zeko
koga??:))
ovo je najpostenija sekta na vuki:)))
Kurd snajperise...eto propali smo :))))
Не може нико кога већ познајем. Лепо вам кажем мораћу да сачекам да се неки нови баја учлани, да каже ја жењен и хоп цуп. :)
mene!:))))
Elenu i Pedju, i Janu.
Od Jane je sve i počelo
Nemoj Maro sad i da namilaš još :)))
Maro, sutra pravim dupli nalog.:))))
napravicu ja dupli nalog da te lozim,maro:))))hoces? Ej, maro, imam ideju, daj ti meni malo muza na koriscenje a ja tebi malo suvog leba, pa da vidis kako je...sit gladnom ne verujeeee:)))
Janu zaobidzi govorim 3 jezika znam da se bijem i vaaaaaaaaaaaaaaaa (u stilu brus lija) znam da udaram
Evo ova od tebe je maro sve pocela da se nisi javno nudila prstu ne bi do ovoga doslo :)
vidi ovooooo:))))))isto mislimo,munjo:)))