U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
i ja i ja:))
Ja znam Pedja, nego Mara razdražljiva, a ja neću da je držim:)))
E, jes, i ovo da pitam Maru... ono veče kad je bila žurka, da nisam šta preterao ili mi se samo učinilo da si malo ljuta? :)
Stvarno ne bih da imam posla sa tvojim mačevima :)))
I ti Zeko, ljubim ti ušice:)))
Ma Mara je keva. Ima drk stav, pa se ljudi češu.
Znaš koliko smo se Marija i ja češale dok nismo skapirale njenu nežnost koju ni nema:))
A meni munjo da ljubiš ušice? :)))
:))
ti bi ipak više voleo da ti se ljubi nešto drugo:))
Што бих била љута? Ја кад сам љута, то одмах ставим и до знања. Што се тога тиче немате шта да бринете. Ја одмах кажем кад ме неко нанервира.
А зезање је зезање. Ја само волим да сам озбиљна кад се зезам, па се онда други збуне. :)
Ok, Maro, sad mi je lakše :)))
TĐ, navukla si se na seks, samo na te stvari misliš :)))
Боже, какав утисак остављам на људе. :)
Ljubim i tebi ušice mišu, a Mari pretim jer ignoriše moj post pun ljubavi.
pridržinjo nisam ja takva nego ne znam šta mi bi:))
Ма не игноришем, него ме Пеђа претворио у вештицу. Са усисивачем, ипак сам ја модерна. :)
Ma napadaj Zeko dok nema Elene.
Maro, pušim se!!!
Čitaj iznad!!!
Ко да чита?
E jbg. postovala si sec pra mene pa ne videh da si već napisala odgovor na moju pretnju.
Pu
ja ipak mislim da si ti pila rakije:))
Nisam te bre Maro predstavio k'o vešticu... ja te baš blaže doživljavam od svu decu ovde... nego mi se učini samo to veče, pa ko velim da pitam... :)))
E bar da jesam, nego nisam, a pobudalila.
Ne moraš meni na sve smajliće da turaš. Nisam ja Mara:))
ja vidla od predražinja da on tura pa reko i ja malo:))
Ja turam jer se smeškkam dok pišem, pa mi to nekako logično :)))