Prijava

PRSLUKOM NAJCESCE A NEKAD I TRULEKS KRPOM

Nisam peder da brišem dupe

Zamisli koricom brišeš, ojhojhohjhjoho

salim se, uglavnom imam tvrdu stolicu, a i volim ribolov, sto znaci da imam strune. delove govneta koji ostanu obomotam strunom i vucnem, onda zatim zategnem strunu i povrsinski vucem gore dole,e tako.

bruslilicom i to onim kamenom za secenje

Ko je bre čiji dupli?

Elem, meni Granjka reče na PVT pre koju nedelju da je ja sam rasan.

UVALIM TI MASAN. PICKO JEDNA SMRDLJIVA.JA NEMAM NIKAKVE VEZE SA GRANJANKOM. SAMO IDES I SERES O MENI PICKO RASPALA. TI SI NAJRETARDIRANIJI AUTOR NA VUKAJLIJI. A O MENI NE MORAS STALNO PISATI PO FORUMU JEL MOZES I DIREKTNO DA ME PITAS DA MI POPUSIS KURCINU. RETARDE JEDAN DEBILNI TI SI STVARNO BOLESTAN CIM IDES I PISES SAMO O MENI. NE SERI VISE I LAZES O MENI DA SAM JOKE OKE , GRANJANKA PICKO JEDNA SAMO LAZES . IDI BRATE LECI SE NE SERI O MENI PO VUKAJLIJI.
ETO REKO SAM ST SAM MORO PREZIVECU VALJDA 15 DANA . AL MORO SAM RECI OVOJ PICKI OD COVEKA STA MISLIM O NJEMU.

salim se brate, imam DRE BEATZ, kad serem jednu slusalicu stavim na mesto odakle izlazi govno i pustim WU TENG i onda TUC TUC TUC TURURU TUC TUC TURURU, bukvalno kao da....eto

Ti Granjkin, rekao Vlade Limar, a i priznala si na Granjci

Ne, ne, Granjka je jedinstven slučaj.

BRISEM GUZICU BRATE DUPLIM NALOGOM, STO PITAS?

Ajakse, hajde da završimo više sa tom tvojom iz snova. Nisam htela da ti rušim sneška, ali mala je aktivista mreže održivog razvoja i jebe sa direktorom programa multisektorske saradnje ... može otac da joj bude. Dobar je frajer, to stoji, ali što ne ide, ne ide.
Zove se Andrea. Šta te još zanima?

Rasni, ti si njegov dupli, to je opštepoznato.

KUNEM TI SE BOGOM NEĆU VIŠE STOBOM ANDREA

Sad cu da vam odam tajnu cim ja brisem dupe. To su omaseni tiketi. Imam stalak u WCu gde odlazem tikete koje sam pao. Ne kupujem toalet nikad. Tako da sam na dugi niz vremena BREAK EVEN, sto se tice investicija. Cuvam takodje kasikice od Deltinog Lucky Cap sladoleda pa s njima brisem.

ONA SE NE JEBE LAŽEŠ
TAKO LEPE DEVOJKE SE NE JEBU :(((((

Не веруј Лимару, нисам Натнат ни Власуљар. Тражите даље.

Hoće neko na PVT tačnu informaciju? :D

Ja, ako nije Dzimi. Ako je Dzimi, vec sam znao.

Kakav crni Džimi?