ОДГОВОРНО ТВРДИМ ДА ЈЕ БОБ РОК ОНДУЛАТОРСКИ ПРОФИЛ НАПРАВЉЕН У ЦИЉУ УНОШЕЊА ЖИВОСТИ НА САЈТ. УБАЦИВАЊЕ БУБА И КОЈЕКАКВИХ ПИЗДАРИЈА. МЕНИ СЕ ИСКРЕНО ДОПАДА РЕАНИМАЦИЈА СПЕМА ТЕ У СКЛАДУ С ТИМ ПОДРЖАВАМ ПРЕДЛОГ ДА СИ МОДЕРАТОРИ ОСТАВЕ ОВАЈ ПРОФИЛ. СИМПАТИЧНО ЈЕ.
ЛОНГ ЛИВ РИХА, ИСТИНСКИ НЕЛОРД И СМАРАЧ! ОНДУЛАТОРИ КО ВАС ЈЕБЕ.
BOBE NEMAŠ 50 POENA ZA FORUM ZNAM DA NE MOŽEŠ PROČITATI OVO ALI IPAK PIŠEM JER ZNAM DA ĆE TE OVO MOJE PISMO PRONAĆI U SREĆI I VESELJU KADA BUDEŠ ODBANOVAN I VRATIŠ SE JER ZNAM KOJA JE TVOJA MISIJA DA NASMEJEŠ NEKOG ONDA JE TVOJA MISIJA USPJELA!
Мислим, види се да је човек залудан, да му фали нешто.
И сад као њему допустимо да блеји на сајту и онда сви помахнитамо.
Спартанци су бацали ретарде чим се роде. Ми овде полемишемо о неком Дејану Цукићу који ништа занимљиво није урадио сем што је изазвао овако много зајебанције.
oni kojima je bob rok ostavljao negativne komentare na defke nek se ne racunaju
to sto ste zaplakali,to je vas problem,gotivna glava banovana zbog toga biti ne sme HE HE
Мени лупа минусеве на исте дефиниције са различитих профила. Али то је брат Боб, упоран је невиђено. :))))
Вокаси
Спартанци су бацали ретарде чим се роде.
Ма није Боб ретард, само га жешће ради то што је узео. А да је залудан, јесте.
Какав је ефекат да се врати Боб или да се трајно банује, ако и остали спемери и понашања аутора сличних њему и даље владају на сајту... Ако желите да победите јачег од себе, победите само његово оружије, он ће након тога сам пасти, не Боб - већ и сви остали...
nisam tako dugo na sajtu da znam sve likove koji su prošli ovuda i napravili dobro, loše, haos ili red. dobro bi bilo kada bi neko od starijih članova možda podijelio sa nama gušterima kako je to nekada bilo. npr. čuo sam za Caru ali ne znam nikakve detalje osim da je bio spemer.
meni ni iz dzepa ni u dzep, kad se zavrsi saga sa nalozima mogao bi da se odbanuje
ОДГОВОРНО ТВРДИМ ДА ЈЕ БОБ РОК ОНДУЛАТОРСКИ ПРОФИЛ НАПРАВЉЕН У ЦИЉУ УНОШЕЊА ЖИВОСТИ НА САЈТ. УБАЦИВАЊЕ БУБА И КОЈЕКАКВИХ ПИЗДАРИЈА. МЕНИ СЕ ИСКРЕНО ДОПАДА РЕАНИМАЦИЈА СПЕМА ТЕ У СКЛАДУ С ТИМ ПОДРЖАВАМ ПРЕДЛОГ ДА СИ МОДЕРАТОРИ ОСТАВЕ ОВАЈ ПРОФИЛ. СИМПАТИЧНО ЈЕ.
ЛОНГ ЛИВ РИХА, ИСТИНСКИ НЕЛОРД И СМАРАЧ! ОНДУЛАТОРИ КО ВАС ЈЕБЕ.
za dobrodoslicu bobu roku http://www.youtube.com/watch?v=tBWFofJSm-c
ja znam kako se preziva, ako nekog zanima javite se u pvt
BOBE NEMAŠ 50 POENA ZA FORUM ZNAM DA NE MOŽEŠ PROČITATI OVO ALI IPAK PIŠEM JER ZNAM DA ĆE TE OVO MOJE PISMO PRONAĆI U SREĆI I VESELJU KADA BUDEŠ ODBANOVAN I VRATIŠ SE JER ZNAM KOJA JE TVOJA MISIJA DA NASMEJEŠ NEKOG ONDA JE TVOJA MISIJA USPJELA!
Sad sve više verujem da je Sos.
Мој је дупли, ево признајем, само не смарајте више.
I ja sam Bob rock!
lik nije duhovit samo je smor, koj će kurac
Svi smo mi Bob. Mista Dabolina, mista Bob Dabolina, mista Bob Dabolina vonts tu kvit... na na na ...
Jedino su Direktor Gradski Oci.
Ja sam za to da se pobanuju i ovi sto su za njegov povratak i onda svi dodju sa duplih naloga da sprdnja bude potpuna.
Gracki oci očekuju rezultate
http://www.stripovi.com/images/recensions/AF_SA_26-28_image007.jpg
Спартанци су бацали ретарде чим се роде. Ми овде полемишемо о неком Дејану Цукићу који ништа занимљиво није урадио сем што је изазвао овако много зајебанције.
Nemaš pojma Vokasi
to sto ste zaplakali,to je vas problem,gotivna glava banovana zbog toga biti ne sme HE HE
Мени лупа минусеве на исте дефиниције са различитих профила. Али то је брат Боб, упоран је невиђено. :))))
Спартанци су бацали ретарде чим се роде.
Ма није Боб ретард, само га жешће ради то што је узео. А да је залудан, јесте.
Odbanujte i njega i sve njegove duple i dajte mu da moderiše, neka vidi svet da svaka budala na ovom sajtu efikasno privlači pažnju samo ako to želi.
Какав је ефекат да се врати Боб или да се трајно банује, ако и остали спемери и понашања аутора сличних њему и даље владају на сајту... Ако желите да победите јачег од себе, победите само његово оружије, он ће након тога сам пасти, не Боб - већ и сви остали...
kreativniji je banovan
To ja govorim od početka :)
nisam tako dugo na sajtu da znam sve likove koji su prošli ovuda i napravili dobro, loše, haos ili red. dobro bi bilo kada bi neko od starijih članova možda podijelio sa nama gušterima kako je to nekada bilo. npr. čuo sam za Caru ali ne znam nikakve detalje osim da je bio spemer.
EDIT: http://vukajlija.com/recnik/autori/286134/definicije?order=time
da li ovaj autor nastavlja niz?