Prijava

Поштовани Вујкајлијаши, стари и нови форумаши, а и ти, каизене, иако знам да те за ово као за било шта на Вукајлији одавно боли киурац, добродошли у "Боб Рок" Арену где је у току већ 24. сат борбе за повратак или дефинитивни одлазак брата Боба Рока са Вукајлије. Познати дресер вукајлијаших паса, Дарт Брус, је бацио коску под именом Боб Рок око које и даље траје глодање. Неки реже, неку лају, неки глођу, неки гризу, али никако да прегризу ову кост.

Док многи говоре да јаки псећи зуби и најтврђу коску сломе, тренутна ситуација указује на то да важи Панинарова тврдња да тврд је Боб Рок, коска чудновата, не сломи га, али зубе свако поломи.

Останите уз нас. Борба се наставља...

БРУС! СВИРАЈ КРАЈ!

Banujte Fendera
kazo mi da sam džukela!

Hogare, ne znam ni sam odakle mi snaga. Po cio dan radim da othranim ovu moju nejač i kada dođem kući nisam za ništa. Hvala što razumiješ, hvala matori!

Fendere,
Ne menjaj dilera!

odvalili smo dusmane !!

Fendere,
Ne menjaj dilera!

Нећу! Роба му је зајебало век кол'ко је добра!

Хвала ти што постојиш.

Овај сајт је дотако дно.

Jebote ladno se na 15 strana raspravljate da li da se vrati ovaj Bob. Kakva skupština kakve pičke materine vi pobjedili

Ja sam za to da se on vrne jer je BOB a bolje Bob nego rob, a i ko ga čuva Bob ga čuva da se ne preladi

i tako

Ja sam za to da mu se svakim duplim smanji ban za dan. Cak se i rimuje. Da se pocne od Iljadu dana bana. Opet se rimuje. Sacekajte samo dok odem po kokice. :Atif odlazi po kokice: E sada moze.

Mladi Luče - lako ti je da kažeš Bobu da je Bob, aj nešto o popovima...

Aj banujte nekoga, da ne bude Bob sam na spisku.

ALO, OĆE LI KO OD NADLEŽNIH DA REAGUJE?

Tema je ispunila svrhu, ne postoji potrebna većina glasova za odban te će situacija ostati nepromenjena. Hvala svima koji su odvojili vreme da se kreativno izraze.