Đoković je samo trenutni hit. Kad bude sišao sa prvog mesta i prestigne ga neki mlađi koji ima jače droge i koji još luđi od njega ovaj narod će prestati da gleda tenis istom onom brzinom kojom je i počeo.
I ne hvataj se Voje Brajovića njega sam dao samo za primer, al da je zaslužniji jeste. Ako po ničemu drugom, po mom mišljenju veća je živa legenda od Đokovića kao što je tebi Đoković trenutno od njega. Al to su već sukobi moja legenda je veća od tvoje legende zbog toga i toga i možemo do sutra tako.
Sve u svemu ovo govno nije zaslužilo da njegovo ime nosi ništa u ovoj državi osim eventualno linije njegove firmirane odeće koju će prodavati našoj deci i isterivati jadnim roditeljima poslednji dinar iz džepa za "NOVAK" patike da bi njihovo dete moglo da trenira tenis na "Đoković" terenima za 400 evra mesečno, dok on ubira kajmak u Monaku.
Dakle nije legenda. Kad crkne onda može da bude.
a mene stvarno boli kurac ko se na sta lozi,lozi se za sebe
nemoj mi tu predstavljati drzavu ko da je kazahstan jebeni,ispada da je najbolje udaranje loptice jednog coveka jedino u istoriji ikada na sta mozemo biti ponosni
Зато што је проћелавији од Новака.
NATASA KOVACEVIC TAKO DA SE ZOVE DRUGI AVION!!!!!!!!
taman zaboravim kakva smo transfer drzava,ali konstantno me mora neko podsecati na to
nek se srusi djovak avion i sve u pm
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/602104_10151820789357108_1302127424_n.jpg
ĐOVAČE TI SI NAŠ PRECSTAVNIK U SVETU
_________ĐOVAKĐOV____________ĐOVAKĐOVA
______ĐOVAKĐOVAKĐOVA_______ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐ
____ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA___ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA
___ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO_______ĐOVA
__ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO_________ĐOVA
_ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐ_______ĐOVA
_ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAK______Đ
ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA__ĐOV
ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO_Đ
ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA
ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA
_ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO
__ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAK
____ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO
______ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO
_________ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐ
____________ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAK
______________ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAK
_________________ĐOVAKĐOVAKĐOV
___________________ĐOVAKĐOVA
_____________________ĐOVAKĐ
______________________ĐOVA
_______________________ĐO
Đoković je samo trenutni hit. Kad bude sišao sa prvog mesta i prestigne ga neki mlađi koji ima jače droge i koji još luđi od njega ovaj narod će prestati da gleda tenis istom onom brzinom kojom je i počeo.
I ne hvataj se Voje Brajovića njega sam dao samo za primer, al da je zaslužniji jeste. Ako po ničemu drugom, po mom mišljenju veća je živa legenda od Đokovića kao što je tebi Đoković trenutno od njega. Al to su već sukobi moja legenda je veća od tvoje legende zbog toga i toga i možemo do sutra tako.
Sve u svemu ovo govno nije zaslužilo da njegovo ime nosi ništa u ovoj državi osim eventualno linije njegove firmirane odeće koju će prodavati našoj deci i isterivati jadnim roditeljima poslednji dinar iz džepa za "NOVAK" patike da bi njihovo dete moglo da trenira tenis na "Đoković" terenima za 400 evra mesečno, dok on ubira kajmak u Monaku.
Dakle nije legenda. Kad crkne onda može da bude.
Leteo sam u Abu Dabi, imao sam sedište u repu Lepe Lukić.
A zasto ne, recimo Bora Dugic.Ili Tocak? sto puta vece legende nego smrdljivi Djokovic.
DA SE ZOVE "PAJA ČUTURA No. 1"
paninaro, nemoj da me zezas.
ne zezam, ozbiljan sam. ako već mora da nosi ime nekog znamenitog ne vidim bolji izbor.
Ako aludiras na Vuisica, on je pokojni.Ovde se prica o zivima, ako sam dobro ukapirao.
Што не би био Бора Ђорђевић, па да буде много недуховитих шала и досетки уз помоћ стихова "авиону, сломићу ти крила"?
baš sam pričao sa ocem o tome da se avionu da ime žive osobe, nije mu bilo jasno to. nije ni meni, da ti pravo kažem.
AIR SRBIJA PRAVE ŽIVE AVIJONE MRTVE NE PRAVE BRE
http://www.youtube.com/watch?v=Srwkw4VmWDk
a mene stvarno boli kurac ko se na sta lozi,lozi se za sebe
nemoj mi tu predstavljati drzavu ko da je kazahstan jebeni,ispada da je najbolje udaranje loptice jednog coveka jedino u istoriji ikada na sta mozemo biti ponosni
Aleksandar Čubrilo
Bodiroga
Divac
Vesa Petrović
Mića Berić
Haris Brkić
Ratko Varda
Dejan Milojević
Dejan Tomašević
Mirsad Jahović
Dražen Petrović
Emina Jahović
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/578071_10202152238989238_1521160251_n.jpg
Na kom sajtu je ovo glasanje?
Ххахахаххахахахах андреј пејић има више гласова од пеђе стојаковића хахахаххахахаха