PREDLOG: Alo, internet huligani, dosadiste sa sportom

1. ЊОЊ, СО ЦООЛ, ЈА САМ ЏИНЏЕР И РАДИМ У ШВАЈЦАРСКОЈ, ЊОЊ, ПОРЕКЛО МИ БУГАРСКО И ИМАМ МОЋ ОВДЕ, ЊОЊ, СМУВО САМ РИБУ ПРЕКО ВИЗЕ, ЊОЊ, ЈА САМ ЏИНЏЕР, ЊОЊ

2. A DŽONIJA BANUJ TRAJNO NEK PIŠE DEFKE U SVESKU

za to treba da budes pismen, jebi ga.

3. i sad je on naložen opasno, fazon ''sve ih jebem, može mi se''

4. POSISAŠ NAM KURAC BUGAREEEEE
    BUGAREEEE
    BUGAREEEE!

5. Koga on trajno da banuje, pičkica bugarska, kao mudo moderator, a devet strana mu treba dve teme da zatvori.
    Autoritet....pička bugarska.

6. џони, јебо те партизан, циганолики испрдку

7. HAHAHAH NEKA DŽONI OLADI MALO. HVATA ME NEKI TRASNFER.

8. TI SI CELTE PIČKA BUGARSKA, PIČKA BUGARSKA, PIČKA BUGARSKA

CELTE PIČKICEEEEEEE, JEBEMO TI SVEEEEEE.....

9. stvarno bre ovi grobari su teski kromanjonci. ono, visoko celo, mali mozak, mali kurac... nizi stepen evolucije.

10. Ne, ozbiljno. Otišo je sajt u kurac. Nisam dobio trajni ima 3 meseca.
    Banuj nas sve

11. Ne smije, pička.

Mora da otvori novu temu na kojoj će se na 10 strana razglabati o banovima.

12. MISLIM DA JE SA OVOM TEMOM MODERATORSKA BAHATOST PREVRŠILA SVAKU MERU. OVAJ NJIHOV BEZOBRAZLUK I JAVAŠLUK SE VIŠE NE DA TRPETI. ODABRALI SU GALATASARAJ, A SADA KATANČE TEME KOJE PROPAGIRAJU ZDRAV ŽIVOT. HAJDE SVI U GENERALNI ŠTRAJK DA STUPIMO!
    http://m.youtube.com/watch?v=hlDcZthDOMk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DhlDcZthDOMk

13. пушите курац, сад сам уз келта, ко прави јужњак, фала богу, скочимишу, иди барониши како си поцепао 2 литра ракије од 70 гради, ко прави гробар

14. KELTA DA MI PONUDE
    DA GA JEBEM I ZA DŽABEEEE
    NE BI GA JEBO JA
    PIČKA JE BUGARSKA

NA NA NA NA NA NA
    NA NA NA NA NA NA
    NA NA NA NA NA NA
    PIČKA JE BUGASKA!

15. JA SAM GROBAR I SVE SE SLAŽEM SRAMOTA ME DA SE POGLEDAM U OGLEDALO

16. Vepriću, napuši se kurca gastarbajterskog.

17. Ako ga ne banuješ sad Skočimiš će izrasti u Kurda i opet će početi neki rat pa ćemo izgubiti

18. дувај га бароне, запалићу вам добој, јебали вас старчевићи сви одреда!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.