Tenis

1. pa sta chokujes picko bre

2. Nemaju oni tu šampionsku žicu

3. Odo da spavam, jebeš ove nubare, evo srčekooo <3

4. Какви Димитрови и Бербатови, то све суви просек. Тешко да неко може да достигне тај ниво на ком су били Федерер, Надал и Ђовак.

Нажалост, Феша је већ матор, Надал се свако мало 'лади од дроге, а Ђоваку очигледно почиње да пуца кара за тенис. Тако да за годину-две ће ово да постане реалност, овај крш тенис. Евентуално ако се не појави неки нови цар али тешко.

5. decko transfer je jak u tvom postu

6. izgleda da zaboravljas kako je dimitrov karao djokovica kad je imao grceve tokom meca, jedna od najupecatljivijih pobeda underdog-a u zadnjih par godina

7. Џанки, глуп си. Ај схвати то молим те.

8. nadal i novak su glupi linijasi koje ce narod zaboraviti za par godina, fazon Moya samo jaca verzija naravno

9. niko ih nece pamtiti zbog njihovog pickarskog stila igre, kojim su unistili tenis u korenu

10. džankee da turim svih 200 dinara od babe što sam dobio na nishikorija, može li žuti da okrene protiv ujaka???

11. Да, уништили тенис. Не бламирај се, човече.

12. tesko dvajte, sad je imao sansu za brejk i nije iskoristio...

13. А Димитров ти је највећа нада за тенис, хаха. Највећи му је успех полуфинале ове године на Вимблдону и ту га је Ђовак уништио. И има већ 23 године. И још је Бугар.

14. Loool džanki a stvarno si tenis noob

15. Mislio sam da bolje poznaješ prilike a ti si u stvari bozoljac

16. Није нооб видиш да тресе милионе на клаџи. Хвата квоте од 1.05, тениски маг хаха

17. jebiga nema od žutih nikad para

nego kad će da igra dušan vemić uželeo sam se virtuoznih poteza mladog prospekta srbskago tenisa

18. lool unistio...nije ga bas unistio...brate, tebi je glavni argument da nece uspeti da bude no. 1 jer je Bugarin, ne znam zasto bih trosio vreme na tebe...pa Nastase je bio Rumun (bold, italic, underlined, 48 fontsize) pa je bio prvi...i osvojio 2 GS-a.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.