pa kad prdne kaze ups, gde ce kulturniji da bude.
pratim tvoj rad ovde celte i nemoj da se zachudish ako uskoro budesh pozvan na reviziju doktorata...
http://www.dodaj.rs/f/2q/Yw/473L7pgh/novak-djokovic-7955446s.jpg
ja b'ovo na FB gurn'o, ko Mešu Selimovića i Ivu Andrića :)
Grunuto (gurnuto, kako oš) već, sad će i KNIN da šeruje.
Jer sme da se stavlja na avatara??? Da nie zaštićeno autorskim pravima?
Samo gruvajte, gurajte...
Hwala Agi ^_^
cuo sam ga da psuje, al nisam ukapirao zasto. zna li ko sta je izazvalo ovaj izliv emocija?
Псује, јер је и он само човек. Иако ми често заборавимо то. Мада је његова "кривица" што мислимо да је савршен :-)
ma nije mi jasno jel psovao mareja, publiku ili jebem li ga sta, sudiju, teren, gobula
psovao zato što je ovaj tri puta bacao loptu za drugi servis i kad je konačno odservirao, đoković je oterao u pičku materinu (aut)
Al fino kontaju ovi noletovi protivnici da ga publika baš generalno ne voli i onda uvek pale masu, tu dobiju MOMENTUM, nole se naprži i tera koga stigne u kurac
Šta se desava?
Celt uleteo go na teren pa prekinuli meč
Kada No1e nastavlja svoj junacki pohod?
Sutra,u 13:00, bi trebao meč nastavljen biti.
Dz rekao da dj dobija
Jebem ti vreme
какав сам предивни авериџ срб моменат имо сад са бабом гледајући нола:
ја: - е види га шкот све стиже...
баба: - ух види га какав је џукела, маму му јебем енглеску, како их мрзим пичка им материна... и онај блер говно једно
ја: - ђубрад бре, држали цео свет сад се издркавају...
баба: ма говна и блер што нас је бомбардовао, дај да зовнем деду да му кажемо да је почело... МИОМИРЕ ГЛЕДАЈ ПОЧО НОЛЕ!!!
<3 сербиа
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
pa kad prdne kaze ups, gde ce kulturniji da bude.
pratim tvoj rad ovde celte i nemoj da se zachudish ako uskoro budesh pozvan na reviziju doktorata...
http://www.dodaj.rs/f/2q/Yw/473L7pgh/novak-djokovic-7955446s.jpg
ja b'ovo na FB gurn'o, ko Mešu Selimovića i Ivu Andrića :)
Grunuto (gurnuto, kako oš) već, sad će i KNIN da šeruje.
Jer sme da se stavlja na avatara???
Da nie zaštićeno autorskim pravima?
Samo gruvajte, gurajte...
Hwala Agi ^_^
cuo sam ga da psuje, al nisam ukapirao zasto. zna li ko sta je izazvalo ovaj izliv emocija?
Псује, јер је и он само човек. Иако ми често заборавимо то. Мада је његова "кривица" што мислимо да је савршен :-)
ma nije mi jasno jel psovao mareja, publiku ili jebem li ga sta, sudiju, teren, gobula
psovao zato što je ovaj tri puta bacao loptu za drugi servis i kad je konačno odservirao, đoković je oterao u pičku materinu (aut)
Al fino kontaju ovi noletovi protivnici da ga publika baš generalno ne voli i onda uvek pale masu, tu dobiju MOMENTUM, nole se naprži i tera koga stigne u kurac
Šta se desava?
Celt uleteo go na teren pa prekinuli meč
Kada No1e nastavlja svoj junacki pohod?
Sutra,u 13:00, bi trebao meč nastavljen biti.
Dz rekao da dj dobija
Jebem ti vreme
какав сам предивни авериџ срб моменат имо сад са бабом гледајући нола:
ја: - е види га шкот све стиже...
баба: - ух види га какав је џукела, маму му јебем енглеску, како их мрзим пичка им материна... и онај блер говно једно
ја: - ђубрад бре, држали цео свет сад се издркавају...
баба: ма говна и блер што нас је бомбардовао, дај да зовнем деду да му кажемо да је почело... МИОМИРЕ ГЛЕДАЈ ПОЧО НОЛЕ!!!
<3 сербиа