Tenis

1. pa kad prdne kaze ups, gde ce kulturniji da bude.

2. pratim tvoj rad ovde celte i nemoj da se zachudish ako uskoro budesh pozvan na reviziju doktorata...

3. ja b'ovo na FB gurn'o, ko Mešu Selimovića i Ivu Andrića :)

4. Grunuto (gurnuto, kako oš) već, sad će i KNIN da šeruje.

5. Jer sme da se stavlja na avatara???
    Da nie zaštićeno autorskim pravima?

6. Samo gruvajte, gurajte...

7. cuo sam ga da psuje, al nisam ukapirao zasto. zna li ko sta je izazvalo ovaj izliv emocija?

8. Псује, јер је и он само човек. Иако ми често заборавимо то. Мада је његова "кривица" што мислимо да је савршен :-)

9. ma nije mi jasno jel psovao mareja, publiku ili jebem li ga sta, sudiju, teren, gobula

10. psovao zato što je ovaj tri puta bacao loptu za drugi servis i kad je konačno odservirao, đoković je oterao u pičku materinu (aut)

11. Al fino kontaju ovi noletovi protivnici da ga publika baš generalno ne voli i onda uvek pale masu, tu dobiju MOMENTUM, nole se naprži i tera koga stigne u kurac

12. Celt uleteo go na teren pa prekinuli meč

13. Kada No1e nastavlja svoj junacki pohod?

14. Sutra,u 13:00, bi trebao meč nastavljen biti.

15. Dz rekao da dj dobija

16. какав сам предивни авериџ срб моменат имо сад са бабом гледајући нола:

ја: - е види га шкот све стиже...

баба: - ух види га какав је џукела, маму му јебем енглеску, како их мрзим пичка им материна... и онај блер говно једно

ја: - ђубрад бре, држали цео свет сад се издркавају...

баба: ма говна и блер што нас је бомбардовао, дај да зовнем деду да му кажемо да је почело... МИОМИРЕ ГЛЕДАЈ ПОЧО НОЛЕ!!!

<3 сербиа

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.