Šokice, Purgerke i generalno Hrvatice

1. meni se sviđa ona malo starija koka ana tomašković što vodi emisiju o hendikepiranima pa se uvek preispitujem dal je hrišćanski da se zadovoljavam dok ona teta u uglu pokazuje znakove gluvonemih

2. http://www.youtube.com/watch?v=gB7TpiqYsGQ

Ev ova Miss Krvacke što koketira sa proustaškim strankama

3. jelenu rozgu bi prerazvalio
    nives celzijus bi prerazvalio
    selim se u split cim mi riknu baba i deda koji tamo zive

4. Komad bre, daj onu sliku u kratkoj crnoj haljinici da popadaju sa stolica :)

5. Darth Bruce
    Komad bre, daj onu sliku u kratkoj crnoj haljinici da popadaju sa stolica :)

bilo već na Vuki...... :)))

6. Imam ja sve njene slike, pošto dugo pratim njen lik i delo ali ne mogu da podelim sa vama.
    P.S Komad, zaključaj slike na fejsu da ljudi koji nisu u tvojim prijateljima ne mogu da ih vide.

7. Pa Bohore saću i ja da imam slike.

8. P.S Komad, zaključaj slike na fejsu da ljudi koji nisu u tvojim prijateljima ne mogu da ih vide.

A kako ćeš onDa nastaviti pratiti moj lik i djelo?? :)))

9. Banuj ovog gore što šeruje!!12123
    Pa Komad, kontam prihvatićeš me u prijatelje, xe xe:)

10. Count, nije te bilo mrsko tražiti :))

Nisi nikad zahtjev poslao.....ili? :)

11. Našao sam. Skinuo sam. Sad može da zaključava šta oće.

12. Nisam Komad, bio me je strah da me nećeš prihvatiti. Da pošaljem?

13. dal ste jebeno realni

14. ako nisi do sad, nemoj ni sad :D

nego..kako si me našao uopće???

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.