Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ko me jebe kad ja hoću da budem kavaljer.
aaaa imaš sliku Jasona...prihvaćam te....ali budi dobar :D
psssssst :))))
Српски комплекси. Само им реци да нешто не могу... То је нешто болесно у подсвести. Трипују да их Хрватице неће, јер су Срби. Као, оне су им недоступне. Ко је филовао Тајчи? Ко је филовао Нивес? Ко је филовао Николину? Ко је филовао Северину? И онда као после оне ``неће``... трт, неће! Али, добра им је тактика. Мени искрено иде на муда овај њихов акценат, ваљда зато што сам БеограЏанин, не капирам да неко на то може да се ложи. Али, њима је сигурно леп, као и овим перверзним Србима што се ложе на говорне мане :=)
не сери.
ZASAD NAS JE TROJE- DVAJT SRANJKA I JA
sta sere ovaj granjka
MOŽDA NAS SE NAKUPI DOVOLJNO DA OTVORIMO TEMU "ŠUMADINKE, VOJVOĐANKE I GENERALNO SRBKINJE"
Otvaraj Bobe!
Носати штакоре, овде причамо само о Хрватицама. Када смо ми били нетолерантни према њима? Кад?
NIKAD KANCELARIJSKI PACOVE ZA RAZLIKU OD NJIH
Opće je poznato da ja svaku polnoćku bdim u crkvi i šmekam Šokice iako sam pravoslavac.
уф тина и никша су пичкице ко бомбонице
HRVATSKI JEZIK JE SMEJURIJA I POSTOJI SAMO ZATO DA BI GA BRIXY ISKORISTIO ZA PREVOD ALANA FORDA I TIME GA UČINIO JOŠ SMEŠNIJIM. ZNAO JE BRIXY VARAŽDINSKA SRBENDA ŠTA RADI
кака јелена рогља, каке пичке материне, само љиљана николовска у жанру пичака хотелске глазбе
http://img410.imageshack.us/img410/5565/ljupka24dm4.jpg
а ако ћемо о ватиканско-македонском лобију, љупка димитровска има становит јебозов, сигурно је златни дјећко шерфа фајтао текућином по шљему од фризуре
Komad je jedna jako kvalitetna žena.
Ало, Носати штакоре, од Хрвата само три ствари ваљају:
1. Хрватице
2. Бајадера (иначе, ваљда по лиценци, није њи`ово!)
3. Алан Форд. - читао сам овај наш - право је срање. Хрватски превод је кева! Тек сада постаје урнебесно смешан тај њихов језик када активно врше геноцид над истим у име уклањања злих србизама.
Имао сам ту неславну прилику да видим уживо и Северину и Николину - гроб до гроба. Јебена сценска шминка и још јебенији фотошоп могу да продају говно као јабуку. И ова Розга изгледа супер на сликама, али кад се то лепо опере са доста воде, ко зна на шта личи. Ето, корисница позната као ``Комад1974`` је ставила неку неретруширану слику, што је права реткост. Браво Комад за тебе! Комплименте ти нећу делити, јер ваљда имаш неког посебног ко је резервисан за такве работе.
Znam našo sam i sakriveni folder.
http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=781#post_2501350
AMA NI HRVATICE NE VALJAJU. ZAGORKE SU GROBLJE A RESTO GDE ŽIVE OVI NA IĆ NE RAČUNAM U HRVATSKU