Maja Japundža Nikolić fan klub
  • Dvajt

Ахахаха јел постоји та тема и даље?

требало би, али мислим да је то било пре минимум годину и по дана, тако да је до сада затрпана у мору гована која су продефиловала овим сајтом за то време

• Пд

Ајде ако се сетиш назива теме изгуглај, лако се нађе кад се у претрагу дода "вукајлија форум", али да имаш бар неки део назива.

• Pišem Uz Vetar

Svako sa dva grama mozga na osnovu Natnatinog posta može da nađe njen profil za minut.

Može kurac.

• Solberg

Evo teme gde se čovek izvinjava Maji
    bilo pre tri godine

http://vukajlija.com/forum/teme/11415-demantujem-i-izvinjavam-se

• Dvajt

Ајде ако се сетиш назива теме изгуглај, лако се нађе кад се у претрагу дода "вукајлија форум", али да имаш бар неки део назива.

http://vukajlija.com/forum/teme/11415-demantujem-i-izvinjavam-se

нашао сам релативно брзо пошто сам постовао у тој теми. није толико занимљива, ал да се прибележи

мајо ако и мене будеш тужила обавезан сам да те упозорим да ћу дркати за време суђења истовремено те веома упадљиво гледајући и намигујући. јеси ли сигурна да то желиш?

• Луди Чак

Može kurac.

Može i kurac.

• М♦

мајо ако и мене будеш тужила обавезан сам да те упозорим да ћу дркати за време суђења истовремено те веома упадљиво гледајући и намигујући. јеси ли сигурна да то желиш?

Dvajt moj novi idol

• dusan1001

AHAHAHAHAHHAHAH daj ko ima pristup groblju da printuje definiciju sa te teme

• Nash Bridges

ovo postaje burek forum profi drkaca kurca
    ako drkate, drkajte sa stilom

• Skočimiš

Radio bih sa njom divljački 'unutra-van'.

• М♦

Meni ona najlepša žena uopšte na planeti

• Sale d snajperist

Nemoj da si ubut pozz

• Слепи

И јел сконто неко који је налог одавде Мајин?

• .,.

Ја и даље чекам да ми неко каже, а може и Луди Чак, који је њен профил овде. Волео бих да јој будем љубавник иако је троје родила. Има Данкан решење и за то, само нека се она мени јави. Тј. да ми дате профил да се ја њој јавим. Или како већ...

• Peaks89

Fakat je prebrutalna. Jedan dan kad neka mudra glava napravi digitalni rečnik, njena slika nek stoji pored pojma milf

• М♦

To je urbana legenda da ona ima nalog ovde, neko nekog ložio i preraslo u legendu. A i da ima pretpostavljam da je davno prestala da ulazi.

• .,.

То није тачно, Маестро. Маја битише овде са нама, прати СИГУРАН САМ Манеле тему, а да нема мужа дала би врв мени најпре. Овако је чекам на ПВТ да јој објасним како мужа да заобиђемо, јер бољег од мене не може наћи...