Moleban za oživljavanje sajtoa

1. A šta se dešava sa sajtom? Nije me bilo dobrih godinu i više, pa nisam baš upućen.

2. Деси брате био годину и пол дана?

3. Деси брате био годину и пол дана?

Nisam uopšte zalazio na sajt, zato i pitam šta se dešava.

4. Сајт се руши.

5. ЗАШТО ЈЕ БАТАЉЕНА ОВА ТЕМОА?

6. Ја бих да још једном оживимо ову тему

7. Mislim da bih smo mogli da ozhivimo ovu temu, s obzirom da je sve otishlo u kooratz

Srbija je bila i u tezhim trenucima u svojoj istoriji, tako da je verovatnoca da ce prezhiveti velika, ali time sajt ne mozhe da se pohvali

Probili smo samo dneto...

8. Ш Т Р А Ј К
    Т
    Р
    А
    Ј
    К

9. sajt - meka idiotizma

10. Кајзен је овим застојем рада сајта изазван ничим и чији узрок лежи негде дубоко у његовој хроничној курцобољи разјурио и ових десетак Мохиканаца који су обитавали на сајтоу

11. Шта је било са штрајком 2?

12. Pa jel bio niko se nije logovo tri dana ololo

13. Кајзен одлучио да узврати истом мером, па прогласио штрајк. Доста је вала и било, кад видим испод дефке "пре 8 година" контам превазиђено је ово. Вука је пар година (чувено златно доба) била јефтина забава доконих студената генерације осамдесетих и почетка деведесетих, школе махом позавршавали, нашли посао, упознали живот па се курталисали ове беде, а са друге стране, млађи нараштаји још увек немају квалитет којим би привукли нове-старе чланове и госте, али Расни је звезда узданица и сигуран сам да ће он успети да поврати стару славу сајта. Нате то вам ко на сваком већем весељу- кад један крене, за десет минута испразни се сала

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.