Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ode Gvozden, ima nade za Vukajliju. Dajte mu trajni, ja častim.
Alah je milostiv
Alah je za muslimane! BOG RULZ!
I zašto ste banovali Gvozdena? STOP HAJCI NA ATEISTE
*ili hajki
Član 49. Ustava Republike Srbije.
Gvozden je debilčina bez mere. Malo je sedam dana..
Paninaro, Gvozden Bog ne može da ode, to bi čak i polupana neznalica kao ti morala da razume, možeš da prihvatiš to ili da prihvatiš da mu popušiš kurac, baš kao i moskovski satrap Brus, umesto što uludo banuješ Gvozdena Boga mogao si to vreme da iskoristiš za nešto konstruktivnije, recimo da odabereš neku svoju sjajnu definiciju poput Prcanje Milojka - kad dođeš kući i pitaš šta ima za ručak a žena ti kaže Prc Milojko.
GVOZDEN BOG GVOZDEN BOG GVOZDEN BOG
Gde si bre Vojvodo, nisam te poznao.
I ovaj profil nije lažan ustupio mi ga je jedan od mojih prvosveštenika
U svoja 4 zida Gvozdene
Ti paninaro moraš da praviš lažni profil, ja sam zamolio svog prijatelja da mi ustupi svoj pravi, ali najbliže što si ti ikad imao prijatelju je crknuti golub na terasi tvoje komunističke višespratnice u Pogdorici.
Imaš li 4 zida, jadniče?
Hoćeš reći socrealističke, Gvozdenoviću. Budimo lingvističko-semantički pedantni, čak i prilikom vređanja.
Pitaj mamu Gvozdo retarde posledico komustičkog režima, zaostavštino Šuvareva. Pitaj mamu možeš li da.postuješ sa njenog.adsla.
Paninaro, kad ste tačno ti i tvoji prestali da napasate krave u lokalnom parku u kraju, 1996?
Banuj sve Bruse!
Banuj sve!
Nije ovo tema za spem
UUUUU USRO TE
Šta su vam komunisti zgrešili?
Odgovori mi.prvo Gvozdene slino jedna.