AMADEUS BEND
  • DP

ТИЈЕМА ЗА СВЕ ФАНОВЕ ОВОГ МЕГА БЕНДА. КО ВАМ ЈЕ ОМИЉЕНИ ЧЛАН? ТОКАН, БОКИ ТАТКО, ОНАЈ ТЕЛЕТАБИС СА ДВЕ ТАСТАТУРЕ ИЛИ ЏАЈА?

Омиљена песма? Мени ''Моја земља''. Јер је патриотска и љубавна.

• Tuccini

Ovaj autfit ne treba da menjaju. Doduše, zahteva Aće.
    http://www.scandal.rs/wp-content/uploads/2012/11/amadeus_band.jpg
    A numera... "NIje svejedno", naravno. Preemocionalna, nadilazi ognjište. Vanvremenska. Evergrin, takoreći

• Марко 

Мени омиљена она КУПИ МЕ ЗА ДВЕТРИ ЛАЖИ, подсећа ме на мог великог пријатеља Вејврајдера.

• Pepe González

Odlična tema stvarno su zaslužili svojim patriotskikulturnoumetničkim doprinosom!

Meni onaj što mlatara kosom dok svira klavijature i nemoj da ga vređaš ima čovek tetovažu na vratu i ajlajner k'o Đoni Dep u Piratima s Kariba, razbiće ti pičku ako sazna.

• Tuccini

КУПИ МЕ ЗА ДВЕТРИ ЛАЖИ,

E, da, zaboravih tu. Umeo sam čak i da je odsviram na žičanom instrumentu, gitari.

• Mala Vidra

ја волим онај спот ђе има циркус и међед.

• enemyofthefreeworld

јесу то они што певају не прилази не прилази са мном под воз не полази? е знам ја њих они су до јаја, свирала им и викторија клавијатуре кад је била мала у групи

• Шека

MENI JE OMILJENA ONA I JA, I OSTAVICU SVE!! Inače bio sam na njih u Kotoru, tad sam mrtav pjan jebo neku iz Novog Sada, i od tad ne jebem ništa.

• S

Мени је најјачи онај цар који је свирао бубњеве без бубњева у једној од емисија код Лее Киш.

• ArfenSDSS

Моји Лесковчани, уз њих сам од самих почетака. Лажу те објаснила неке ствари.

• Truleks Krpa

Мени је најјачи онај цар који је свирао бубњеве без бубњева у једној од емисија код Лее Киш.

hahahaha znam ovo sećam se, pa brate i ja bih bolje lupao od onog, ponašao se autistični pavijan u spejs šatlu, veze imo nije jebo ga deda mraz.
    El stvarno onaj najtelegentniji u bendu skosom ima tetovažu po faci, učinilo mi se da sam jednom video tajsonku i od tad kad puste amadeuse nikad ne daju kadar njegovog lica?

• Nienna

све песме су им подједнако одличне!!
    http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2012//03/12n/spek-amadeus-bend_620x0.jpg
    како им мноћно стоји чминка!!

• Truleks Krpa

A možda i ne mislimo na istog bubnjara, ja pričam o nekom fanu amadeusa koga su doveli u emisiju i koji kao ekstra svira bubnjeve pa su mu dali tu ekskluzivnu priliku jednom u životu da lupa u bubanj dok ostatak benda svira neki hit. Morali su da zaustave pesmu nakon pola minuta da im nebi uništio opremu i deo studija.

• S

Ја мислим на бубњара из њиховог бенда који је импровизовао свирање бубњева док је пичио плејбек, иако у студију бубњева није било, већ је само ландарао оним палицама као епилептичар.

• riffraff

КУПИ МЕ ЗА ДВЕ ТРИ ЛАЖИ
    ПОЧНИ ТАМО ГДЕ ЈЕ ОНА СТАЛАААААААААА
    ЈЕР СВАКО ИМА СВОЈУ ЦЕНУ
    А МОЈА ЈЕ НОЋАС МАЛА

• Petar Pan Pezo$

El stvarno onaj najtelegentniji u bendu skosom ima tetovažu po faci

da ima tu tetovažu, nego, jel si ozbiljan za to da je on najinteligentniji?
    ajme kad sam ga slušao u nekoj emisiji, dečko ne zna da sastavi rečenicu, a i to što sastavi je jako glupo

• .Vule

Ali kad ti kazu da te ne voolim, tad lazu teee <3 <3 <3