Tomdrile, laskav i primamljiv predlog, ali, s jedne strane, već me upariše sa Glavnim, a opet, sa druge, tvoja je ponuda direktna, dok se Glavni ne javlja. Ja sad ne znam šta da radim.
Razumem zašto misliš da bi to moglo da funkcioniše sa moje strane, ja sam čovek krajnje otvorenih shvatanja, neki misle da sam LDP LGBT BDSM bastard, ali zašto misliš tako o Granjki, tradicionalcu, ozbiljnom čoveku, hetero oženjenoj osobi itd.?
Valdemar i Srbijanka.
Nisam siguran, mislim da je Srbijanka dupli nalog muškarca. Još jednom kažem, nisam siguran, ali moja muška intuicija mi to govori.
E, a najbolje da se ne svađamo ko je čiji par, nego da organizujemo okupljanje (pod maskama - ustupak stidljivima) i napravimo neke orgije? Ja ću da donesem pivo i grickalice i par rekvizita.
@Валдемар Ето, сада видим те разлике које су вам препреке за љубав. Али шта ти знаш о мени? Авај, ништа...па одмах са Грањком. Мислим да исто то неће да функционише, јер нема намеру да има шири поглед на религију. :(
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Luks & Glavni
nemoj da ti žena vidi ovo! :D
Ti si original žena od krvi i mesa, nisam mislio na tebe :)
Valdemar & PajkoNP
Posto je Luks neuparen, neka bude Luka i ja.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201104/54079/medium_no1-7-thumbnail.jpg
evo nas, moja malenkost u crnoj sulji, grlo martinijem luta, klabing fever
Konju jedan, spojio si me sa Energijom u početnom postu ove teme. Šta će mi sad taj PajkoNP.
Sigurno je vec bilo, ali Vidra i Batch = pobednici ove teme, zao mi je ostali ucesnici.
Johnny Kurajber i Ella Kurajberka.
Tomdrile, laskav i primamljiv predlog, ali, s jedne strane, već me upariše sa Glavnim, a opet, sa druge, tvoja je ponuda direktna, dok se Glavni ne javlja. Ja sad ne znam šta da radim.
Kurajber i ja sam rasan
Mangaš i Zangecu.
Tomdril i Smorka, zajebavanja bez
Ти имаш веће шансе него ја.
Грањка и Валдемар.
Valdemar i Srbijanka.
Грањка и Валдемар.
Razumem zašto misliš da bi to moglo da funkcioniše sa moje strane, ja sam čovek krajnje otvorenih shvatanja, neki misle da sam LDP LGBT BDSM bastard, ali zašto misliš tako o Granjki, tradicionalcu, ozbiljnom čoveku, hetero oženjenoj osobi itd.?
Nisam siguran, mislim da je Srbijanka dupli nalog muškarca. Još jednom kažem, nisam siguran, ali moja muška intuicija mi to govori.
E, a najbolje da se ne svađamo ko je čiji par, nego da organizujemo okupljanje (pod maskama - ustupak stidljivima) i napravimo neke orgije? Ja ću da donesem pivo i grickalice i par rekvizita.
Žensko bre, 1 kroz 1. Navali dok ostali nisu doznali tu informaciju.
@Валдемар Ето, сада видим те разлике које су вам препреке за љубав. Али шта ти знаш о мени? Авај, ништа...па одмах са Грањком. Мислим да исто то неће да функционише, јер нема намеру да има шири поглед на религију. :(
Ne znam ništa o tebi, a i nisam siguran, napisao sam, samo mi se učinilo prepoznatljivo tvoje pisanje, podsetilo me na nekoga.