Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Како што се диже бука, ајд што може да му пренесе болештије свакваве, него што дечко очигледно има неки психички проблем кад не може да се исконтролише и по трећи пут уједа људе, јеботе и дауновац би запамтио да се то не ради. Ко зна шта ће да му падне на памет за пар година

2. јеботе и дауновац би запамтио

лоло суарез да је на вуки, белејо би у чекаоници и имао оно класично чекаоничарски - први угриз "тај и тај датум", пријатељи на сајту и слично

3. замисли сакупиш шлајмару из дубине душе и у сред извођења прекида опичиш неког по сред фаце и ништа мање ока нпр.

Kazu da je ovo Pancev radio redovno.

4. Лик је евидентно у глави и емотивно и даље дете, што се могло видети и по оном његовом плачу после текме са Енглезима, то бре није био обичан плач од среће то је било клиначко цмиздрење. А може се видети и на његовом симулирању које је толико наивно да је смешно. Зато му пре свега треба помоћи а не кажњавати га јер прво, одличан је играч и штета би било гушити му каријеру а друго, драконско кажњавање му неће помоћи уопште као што је мало коме помогло.

5. Мени стварно није јасно шта се толика бука диже око тога, ујео га буху ху куку њему јадан талијански падавичар... :'(
    Кога боли курац, није извадио нож на њега, шта може зубима, да га закоље? Не разумем. Балотели јуче иде три пута ђоном човеку у фацу нико реч о њему није рекао. Није ми јасно то плакање око уједа, па није јебена кобра него човек. Добро, дечко евидентно има неки проблем, али није као да то не знамо и шта сад треба две године да га казне да не игра зато што је то у јавности толико напумпано. Шта рећи за Пепеа који гази људе пуном тежином док леже на земљи? Шта је ово наспрам тога? Смејурија.

+123
    Prvo Pepa suspendovati jednom doživotnom zabranom igranja fudbala, pa tek onda Suareza

6. JA KAZEM BANUJ GOVAN

7. лоло суарез да је на вуки, белејо би у чекаоници и имао оно класично чекаоничарски - први угриз "тај и тај датум", пријатељи на сајту и слично

HAHAHAHAHAHAHAHAHA PRELOL

8. ни један једини аргентинац не пева химну, која је ту прича?

9. haha kako se sprda gugl sa bosancima, stavio ih pored crkve

10. Đe signal? Alo, RTS, neću da plaćam pretplatu sada!

11. beni haha kako se sprda gugl sa bosancima, stavio ih pored crkve

Jel realno ovo hahahaahah

12. Има смисла ово што Енеми каже, то стварно личи на реакције детета.

Давиде, изгледа да им нико није јавио да је певање химне битније од побеђивања.

13. Čovek od 26 godina se ponaša kao dete..hmm.. Mislim da ima neki poremećaj daun tako nešto , a oni su skloni ti napadima iz čista mira , to smo videli kad su napali pezosa na sred ulice , mora se to držati pod strogim nadzorom , čak i ključem ... Bar 2 godine bana iz repke , ja bih i iz kluba, a posle toga brnjicu mu staviti...

14. Џабе се надаш, Фифа нема надлежност за Премијер лигу и ЛШ.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.