сосе, много гледаш са математичке стране... она горе таутологија нема везе са фудбалом, нити можеш да кажеш ако је А победио Б, Б победио Ц, А ће победити Ц, нити можеш да убацујеш иксеве...
dobar druzhe dobar svaka chast srecno sa owe dwe ja chekam josh dwe utakmice za isplatu pozheli i meni srecu. jedna od te dve je dvojka na shwajtzarsku...
Razumem da će Švajcarska sad da pobedi i da ode u drugi krug, ali što ih svi gotivite? Imali su najlakšu grupu u kvalifikacijama i sad imaju jednu od najslabijih. Mnogo slaba ekipa. Očajna! Fifa mađijo prestani da im nameštaš jadne grupe!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
а црнце џунглу хахахахахаха
опет стивене баш је необично, то обично указује да има неких проблема у земљи или слично
Dok god igra dzerard ne brinem za vaše šanse za titulu, au ls nam niste konkurencija.
MAJSTOR!!!
Знам 3:)
ko sad stavi 100 dinara na iran uzivo protiv bosne mogao bi da dobije preko 1000 dinara...a mogao bi da izgubi 100
iran = nigerija
bosna < nigerija
...
bosna < iran
IZGLEDA DA SU HOBITU KONAČNO NARASLA MUDAŠCA I MOGUĆE DA IPAK NIJE CURICA, ALI OSTAJE DA SE VIDI ZA UBUDUĆE
Pa normalno kad kad "vi" ne igrate istu
ПА ШТА ЈЕ ОВО, СВЕЦКИ МОЋНИЦИ НАМЕСТИЛИ НА 7+ И ОБА ТИМА 2 ГОЛА ПЛУС ГОЛОВИ
Честитам свим прекодринским вукајлијашима, добро изјебасте ове муслиманчуге.
ovo nema logike
сосе, много гледаш са математичке стране... она горе таутологија нема везе са фудбалом, нити можеш да кажеш ако је А победио Б, Б победио Ц, А ће победити Ц, нити можеш да убацујеш иксеве...
lagana dvojka na argentinu 1,60 bez problema hvala dovidjenja bookmakeri pozz
Pozzz Džankeeey
http://i.imgur.com/fdz6knI.png
dobar druzhe dobar svaka chast srecno sa owe dwe ja chekam josh dwe utakmice za isplatu pozheli i meni srecu. jedna od te dve je dvojka na shwajtzarsku...
Razumem da će Švajcarska sad da pobedi i da ode u drugi krug, ali što ih svi gotivite? Imali su najlakšu grupu u kvalifikacijama i sad imaju jednu od najslabijih. Mnogo slaba ekipa. Očajna! Fifa mađijo prestani da im nameštaš jadne grupe!
Swe naybolje i tebee p0brateeme, day bozhe da schweetzartzee eesp0sxt00j00
Iztrollovatjemo motzarta maxxxeemaln0
Fudbalski struchnjaci da li dobija Shwajcarska? pozz
janosh, 9
Dobija po pichkichi. Jebache ih sila Hondurash!!!
haah dechko...ako stvarno tako bude, pozdravi se sa swojim zhiwotom jadnim...kmete. nacicu te u gradu majmune
hvala slepi retarde nadam se da cu proci tiket!! nisu male pare u pitanju pozz
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10454305_10152909540323066_3579518162542309031_n.jpg