Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Вечерас би било лепо када би били продужеци и на пенале да избаце Бразил, много ми занимљиве утакмице са Бразилом, играју лошије него пре, муче се са овим комшијским репрезентацијама, а прже се како су најјачи. Оћу да гледам ове навијаче њихове како се нервирају и Нејмарове болне фаце када га урадају по ногама. НАПРЕД КОЛУМБИЈА!

2. не знам дал да вечерас играм двојку, гг и двојку или пролаз колумбије. нема на моцарту квоте за ове две игре јебем им матер.

3. без обзира што не зна имена играча, овај коментатор је најбољи на ртс

бар није иритантан као остали

4. Bili na Sweckom Prwenstwu Francuzi, Nemci i Srbi. Dobro, Srbi nisu ni ucxestwowali, ucxestwowali su Nemci i Francuzi i josx 30 drugih ekipa, ali su Srbi swejedno zajebali i Nemce i Francuze, a i ceo swet jer su igrali 1:1 sa welikom Panamom, a to je weliky uspeh jer i nesxeno sa Panamom je za nas kao da smo pobedili.

Notjas tje slawiti swe wodje kolumbijskih narko kartela kad Kolumbija prodje u polufinale i sxirom Kolumbije tje se prodawati droga po 50% nizxoj ceni, a za kupljenih 10 grama dobija se 1 gram gratis!

5. SVI PEVAJU HIMNU KO DA IM JE MIHA TRENER

6. http://rccv1team.com/wp-content/uploads/columbia_lg.gif
    НАПРЕД, КИДАЈ ПОРТУГАЛСКУ ЦИГАНСКУ КОЛОНИЈУ!

7. ALI KO NAPADA NA KOJU STRANU?!!

ACOOO RECII MIII

NAVIJAM ZA KOLUMBIJUUUU DA DA GOL NA NEKU STRANU

8. Ovaj ni jedan gol nije dao nogom tj stopalom. Sve ga pogadja po butinama, grudima, podkolenici ko Savu Milosevic.

9. Nejmar je hteo da odigra atraktivno i odigrao bi, samo da je imao loptu.

EDIT: Pi, jebemti retarda kolumbijanskog. Ovoga će da hedšotuju kad sleti kući. U stvari prvo će da osvane sa laminom glavudžom pod jorganom

10. Kakvi cigani govnjavi oni kartonkontajner govnjavi mamu im jebem tivi zid se zatrcao minut pre slobodnog

A dobicemo mi kolubijci nekako ima boga

11. Ubisse onog maskuma Rodrigeza. Fernandinjo je morao do sad dobiti žuti

12. ne znam što ovaj nahvali sudiju evo vidim i vi se slažete da je loše sudio

13. Зашто толико мрзите Нејмара, децхки? Не знам како неко може да гаји такав анимозитет према лику који је мајстор са лоптом.

14. Ako brazilac odigra petóm, osvaja prvenstvo

15. Зашто толико мрзите Нејмара, децхки? Не знам како неко може да гаји такав анимозитет према лику који је мајстор са лоптом.

Зато што је Нејмар циганска верзија Џастина Бибера. Као да су му неки род она два Цигана што их Пујо стално зајебава.

Озбиљно, Нејмар јесте велики мајстор фудбала, биће он још бољи, али све нервирају Бразилци који се понашају тако да мисле да је довољно да појаве на терену и да ће да победе. Ваљда мисле зато што су Бразилци да би сви противници требало да се склоне са гола да би Нејмар могао да убаци лопту у празан гол.
    Ето зато не волим(о) Нејмара и Бразилце.
    Плус ова еуфорија Бразилаца који се понашају као да су већ прваци света. Баш бих волео да их Колумбија приреди репризу финала 1950. године. Дај, Боже, да буде тако.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.