Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
1:1, Запата даје главом гол са ивице шеснаестерца у 89. минуту. У продужецима аутогол Нејмара. Нејмар горку сузу лије. Колумбија пролази даље, а одмах након последњег судијског звиждука, Бобан Здравковић слеће на центар терена параглајдером и креће да пева МАРАКАНО, МАРАКАНО. Са трибина се јавља Ђуло Мештер и мегафоном га обавештава да је промашио стадион. Бобану експлодира глава и настаје ватромет. ЗАПАМТИТЕ ДОБРО ОВАЈ ПОСТ
OVAJ FRED JE NAJVEĆA PIČKA SVJETSKOG PRVENSTVA.
Ма дааај, то је као да мрзиш Зидана зато што је проћелав.
Kako bi ja tukao ova govna smrdljiva ciganska au nisam mislio da me neko moze nervirati vise od spanaca ali ova govna padavicarska me ubise u pojam
MA DAAAAJ JEBEM TI MAMU U PICKU SKOCIO JE U LIKA AUUU NAOPAKO
Kako jedna nacija samo 10 godina nakon ronalda, rivalda, ronaldinja, gilberta silve, ze roberta moze da ima nejmara, freda, paulinja, gustava...
Koliko grubih prekrsaja i na ovom da padne prvi karton. Koe igrao kartone preko moze sudiji jebat mater do sutra
ŠTO JE SUDIO OVAJ JEBOTE ?
PA CEKAJ DA LI JE OVO MOGUCE
JA SAM UZNEMIREN OZBILJNO KO PARTIZAN DA IGRA NISAM OVAKO NAVIJAO
kakav gol dete mu jebem
I KAKO PADE GOVNO SMRDLJIVO GUZATO MAMU MU JEBEM AU NAOPAKO
јебем ли ти сунце у пичку
Brazilci su cigansture uvijek bili. Pandan Real M. Samo sitne duse mogu simpatisati ove smecare
До курца
Cijelo prvenstvo navlače za njih, kolko će mi biti drago kad ih švabe izjebu
Pa ovo je kao seoska jebena liga loptu na palac posle dva nula i brani se, eventualno padni i dobij faul. mamu vam jebem, imacu traume od ovoga.
Poceo sam da navijam zdusno za Celzi posle onog smecarskog polufinala sa najciganskijim timom ikada 2009, od danas navijam za Kolumbiju.
I kakav debil moras biti da ti na dresu pise Hulk.
Najciganskiji tim ikad je Real i to ubjedljivo, poslije franka opet namještaju.
Brazilci su cigansture uvijek bili. Pandan Real M.Samo sitne duse mogu simpatisati ove smecare
CRNO SITNA DUSXO
karaće ih nemci u polufinalu 2-0.
Mala anketa: Da li Neimaru više liči da pere šoferšajbne ispred Skupštine ili da parkira automobilčiće u luna-parku?
Зашто љубоморишете, па Бразил је синоним за реч фудбал, нисте ми јасни.
OPAAAAAA AJMOOO KAMBEK