Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Драго ми је што је коначно готово са хајпом око Колумбије, реално су мало прецењена екипа. Бразил све бољи али џаба, растуриће их Немци у полуфиналу. Кариоке узимају треће место, пазте шта сам реко.

2. Navijam za nemce, brazil sa ovim nejmarom je dizaster

3. lolo caro jebace te holandska

4. JEBACHEMO WAS U PICHKU ROBEN ISPADO SHTA JE IMO

5. BELGIJA JE STATISTICHKA GRESHKA

6. JEBACE VAS ORANJEEEEEEEEEEe

7. UZIMA SHVABO HOLANDIJA SAMO HUP HOLANDIJA HUP

8. JEBACE VAS NEJDURLAND

9. DZANKEE JAWIO DA DOLAZE HOLANDEZI

SWE JASNO JBG

10. Јес' да ми Нејмар иде на живце, али га је Зунига баш онако душмански ударио, као да је у питању дуел два суседна села која се међусобно не подносе, као да му је Нејмар комшија који му је померио међу па се њим спори шурнаест година.

Како је лежао, а није могао да се помери, деловало је као да му је, далеко било, поломио кичму. Без зајебанције, повреда леђа или кичме је гора од повреде укрштених лигамената или поломљене кости.

А и судија да је пар пута стао у заштиту Родригеза, да га не бију Бразилци превише, не би Зунига оно урадио. Очигледно је ишао да мало ошамути Нејмара, али се занео па га је жешће одвалио.

11. Tom nejmaru i treba polupati pičku, ne kapiram masu da se tripuje da brazil ne moze da igra bez njega. KOntam da bi im se tim preporodio

12. Nejmar je izgleda polomio prsljen i za njega je ovo prvenstvo zavrseno.

13. Nejmar je izgleda polomio prsljen i za njega je ovo prvenstvo zavrseno.

Brazil ipak ima šanse da uradi nešto

14. Neigraju im Nejmar i T.Silva. Imaju sanse za trece mesto mozda, posto finale nece videti.

15. Ако Нејмару отишао пршљен, отишла му је каријера у курац.

16. Nejmar da ne pati da bude zvezda ne bi toliko solirao sa loptom. Čovek traži da ga polomiš. Svako ko je imalo igrao fudbal zna o čemu pričam

Pozzz

17. BELGIJO, NEMOJ DA JEBESH PREVISHE JAKO MESSIJA I ORTAKE, CHUVAJ SE ZA ORANJE , NAPRAVI IM POKOLJ U TEEMU ONAKO KAKO SAMO TI UMESH. CRVENI DJAWOLTJITJI JURISX

18. одиграмо гг и 2 пуцамо, сеамдес и неки минут чекамо да се квота за први даје гол колумбија уживо попне на 4, дајемо паре, пуцамо луиз га даје, ајмо још једном колумбија даје следећи гол, чекамо да се попне на 5, стављамо паре, пенал, гол, узимамо паре, вади нам вече, сацам дошо с сплава. да није то улетело брда би било лошије. сутра целодневно маратноско уживо и неуживо клађење. гадблес.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.