U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
:'(((((((
Нема везе, крећу квалификације за еуро па ћемо опет да се ложимо како приличи :3
Немци сила, какав систем имају, кад је аца причао за ове жене фудбалера и децу, изневерово сам на оне учитеље што доводе да подучавају децу када ништа не раде ау јеботе, који стандарад.
dechache koji obecavash, pre tekme se znalo da je ovo 80-20 mec za Svabe tako da pozz
mali gece ojebo, golcina
Да, Шћепакадабра кад прими лопту, па се окрене и онда... изгуби лопту и падне.
Argentina nije osvojila iako je pobedila reprezentaciju u skroz crvenim dresovima!!!
argentinci i njihova sjajna odbrana, primili samo 3 gola od nigerije i bosne
CUVENA ODBRANA
Смешно ми је да гледам како људи по Фејсу славе победу Немаца или кукају што је Аргентина изгубила. Навијао сам за Аргентину, али Немци и њихови гастарбајтери су били бољи за тај један гол и SCHLUSS!
На основу уговора са Адидасом. Овде је Адидас највећи победник. Прво финале после 1990. године у коме су обе репрезентације носиле њихову опрему, Адидас је спонзор ФИФА, Меси уз Бекама им доноси највише новца... Па кад крену да праве рекламе користећи снимке из финала, да продају дресове, лопте, копачке... Паре су у питању, нема ту много приче. Адидас и Најк ће после овог првенства бити тежи за још који милијарду, ФИФА исто.
По мени најбољи играч је требало да буде Родригез.
Ljudi, realno, najbolji je Roben.
!!!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/s851x315/10492417_887469664600911_5402997953863018536_n.jpg
Ma Rodrigez feget, ko mu jebe mater. Nagradu je zasluzio Roho.
DZANKI SISAJ KURAC
Ja ovo tvrdim bez imalo ironije.
I ja isto.
Čoek je zverinjak na terenu u svakoj utakmici je TAJ ŠTO DONOSI PREVAGU xD
Jebe ceo svet na jednu te istu foru ceo život. Ko Figo, samo u levo jbt. I ništa mu ne mogu.
Nemci govnari, kontam da ce opet da se prokurce da su najjaci. Za par dana ima Podolski da povede napad na Poljsku, a onda krece sve po starom.
Seticete se ovog posta kad budete gmizali po rovu, picke! Pozz
koje sranje od prvenstva...jedino bra-nem dobra tekma bila,ostalo sve stekanje neko i valjanje po podu...ma jebes fubal,sranje sport,balerine fudbaleri su
Тек ми је сад жао што Ди Марија није могао да игра. Али сасвим заслужена победа Шваба, јебо и' ћаћа. Златну лопту је требало дати Кросу или Милеру, али јбг, у праву је Фендер, спонзори, Адидас, пичке материне.
меси потпуно заслужено добијо лопту типа хемијски елемент, подтипа злато
Ако ништа, Аргентини остаје за утеху то што су и даље бељи од Немаца.
Завршница турнира у једној слици.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10384284_10154362132070483_1542816743294398429_n.jpg
Objasni sliku Stec?