Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Tema dovoljno govori, uskoro počinje i ovo svjetsko prvenstvo, pa da razmijenimo mišljenja o mogućem pobjedniku i još o mnogo čemu.

Ova dvojica su usrali svjetsko prvenstvo!
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1424478_564127460337629_1235262370_n.jpg

2. polako bre, pa još ni žreb nije bio

3. Evo ga, žreb vredi gledati samo zbog jedne stvari, voditeljice!

4. Sta ce nam zreb kad Svabo osvaja?

5. Čuj Švabo, osvaju Španci ili Italijani, a moguće iznenađenje je i Brazil.

6. Svabo je u finalu garant, a za osvajanje ce im trebati i malo srece. Svabo je Svabo.

7. Tole namestio žreb.

8. Ako neko hoće link za izvlačenje.
    A može i da prati na sajtu fife.

9. Pu jebem ti sretne Bosance!

Argentina
    Bosna and Herzegovina
    Alžir
    Iran

10. Group A

Brazil
    Croatia
    Mexico
    Cameroon

Group B

Spain
    Netherlands
    Chile
    Australia

Group C

Colombia
    Greece
    Côte d'Ivoire
    Japan

Group D

Uruguay
    Costa Rica
    England
    Italy

Group E

Switzerland
    Ecuador
    France
    Honduras

Group F

Argentina
    Bosnia-Herzegovina
    Iran
    Nigeria

Group G

Germany
    Portugal
    Ghana
    USA

Group H

Belgium
    Algeria
    Russia
    Korea Republic

11. Група А интересантна због Хрвата, а Б, Д и Г убитачне. Босанци су још и добро прошли, са аргентином, нигеријом и ираном, клаће се са црнчугама за друго место.

12. S obzirom na dosadašnji učinak Mesija na SP Zmajevi idu sa dvije pobijede i remijem u najmanju ruku.

13. Grupe e i h ne vjerujem ni da ću pratiti, bezveze su mi

14. Zasto meksiko iznenadjenje? pa jebace kroate po sred marakane po sred picke.

15. Ја после прошлог Европског Италијане више не отписујем ни у лудилу. Енглези би могли лагано да се врате кући већ после 3 меча.

16. Серем се на Французе, дабогда испали већ у осмини.

17. A ja baš mislim da je došao konačno red da Englezi dobro odigraju (barem u grupi i to je to) , a Italijani će popušiti i ako mi se u zadnje vreme svidja njihova igra, ali u Brazilu će verovatno igrati lipicaneri.

18. Usralo je Francuze mamu im jebe crnu. Kroasani teško mogu dalje ako igraju kao protiv Islanda, Bosanci realno imaju šanse da prodju, ali biće tu dosta klanja sa crncima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.