Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. ne volim nemci sto su osvojili niti ne volim nemce
    pogotovo one sto se loze kao da su oni neka supersila
    kao oni pobede kad im se digne i to
    gde su onda bili na predhodnim prvenstvima

2. Skočko, patuljak je toliko samoživ i iskomplexiran da se tačno takva reakcija očekivala od njega.

3. dobio i ja na produzetke uzivo, al kvota bila 4.7, isto stavio 100 dinara, cini mi se da sam se kladio u 108mom minutu il tako nesto, tad je kvota na dvojku bila 7 a na x 1.4

4. Boxer
    Skočko, patuljak je toliko samoživ i iskomplexiran da se tačno takva reakcija očekivala od njega.

Očekivalo se, al eto, ućutkao sve.

5. Tj. kurac ućutkao, sad su se još više okomili na njega što nije postupio po njihovim očekivanjima XD

Boli njega korčina, uzeće novih 60 miliona eura i ode da jebe ženu pa će da povrati.

6. http://www.sportal.rs/news.php?news=129387 haha realno

očekivan ishod, najbolji su pobedili
    šteta što Messi nije igrao u finalu

Sprdnjica Dojčlanda a sl. prvenstvo samo Klose neće igrati zbog godina haha, eventualno Lam i Švajni, ali tada će Draksler praviti šou

7. vrhunac samozivosti je pokazao na kraju kod onog slobodnjaka, gde sa 30 metara sa strane pokusava da da gol i tako svu slavu preuzme na sebe, a pri tome dosao ceo tim na centarsut, al njemu je bitnije bilo da on bude taj koji ce ga dati....

opet ponavljam, kako bi ga, sve i da su argentinci uzeli zlato, to diglo u legende?? pa ne osvaja on sam titulu nego ceo tim, ne igra on sam protiv 11 protivnika....najgluplji moguci argument kog se drze samo oni sto o fudbalu znaju samo za mesija, c ronalda, pelea i maradonu....

na stranu to sto je bio prosecan na turniru, al nebitno...

8. ma da, taj slobodnjak tuga, vrhunac samoživosti k'o što ti reče
    i Argentina kako se dokotrljala do finala bruka, kilave tekme u grupi, Belgija prvi normalniji protivnik, tupavi svinjski trgovci, svaku tekmu lopta pola sata nije u igri ili se valjaju

9. opet ponavljam, kako bi ga, sve i da su argentinci uzeli zlato, to diglo u legende?? pa ne osvaja on sam titulu nego ceo tim, ne igra on sam protiv 11 protivnika....najgluplji moguci argument kog se drze samo oni sto o fudbalu znaju samo za mesija, c ronalda, pelea i maradonu....

Očito je igrao sam, nemoj sad da se zajebavamo, da nije bilo njega i Maskerana znaš kad bi došli dotle?

Argentina je kurčina od tima bez di Marije i Mesija i to je činjenica. Sve je spalo na to da Maskerano diriguje 'odbranom' a Mesi kompletan turnir pokazuje samoglavom mini-mafijašu Laveciju gdje da trči sa loptom a Aguero se zabija glavom ko Predrag Luka. Iguain je bez di Marije opet korčina. Na stranu što je Sabelja BOG TAKTIKE pa eto zna da nagura 10 igrača na svoju polovinu. Ala mu taktika.

Realno - Roben je pokazao klasu i trebao je uzeti nagradu za najboljeg.
    Najbolji taktičar je Safet Sušić.

10. jedan od najlepsih dana u mom zivotu

11. dijego objasnio

dijego reko samo ono sto svi vide, nista nije objasnio...

12. a kontam da je ovo neka sprdacina, nemoguce da bas toliko daleko idu i da ti ljudi tamo su bas toliki debili

13. Ova informacija za Severnu koreju je tolko loš trol. Ne znam da li iko veruje u to lolo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.