Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Josh uwek newera
KAZXE MOJA BABA DA JE LEPOO RREKLA KO JE IGRRAO DA BRATJA GRRCI DAJOO JOSX JEDAN GOOL DOBRRO JE UNOVCXIO DOJAVOO
pao tiket?
Јебени Грци ће још да освоје... драже ми је него да су прошле чамуге али опет, није нешто да готивим Грке у фудбалу. У ствари, циганишу се најцрње у сваком спорту.
Какав чмар.
ma pao tiket jebem im kevu usranu
Al jel realno da je onako pederski pao jebote
Haha newera
A pedersko mu i radovanje, dokle ona srca?!?
EDIT: http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201406/685034/dabl-hendzab-sindrom.jpg
Tačno sam znao da će Grčka ovako nekome da se posere u život.
Nije iscenirao. Prilikom šuta malo je zakačio čamuginu nogu i poremetio zamah noge pa je opalio sebe u petu.. Nije bilo namere za prekršaj ali jbg..
Jel realno da sudija ne gleda takve stvari u 93. minutu u situaciji kada i najcestitiji fudbaleri padaju ko pokoseni
Meni nije jasno ko još može da voli i da navija za Grčku u bilo kom sportu (aj u basketu u redu)... Mislim, jes da su nam pomogli u WWI ali jebiga, nije to više isto...
čojek zapeo za zemlju, zato izgledalo onako uvjerljivo
kolko me šiptar grčki iznervira
do tad navijo za gamad
branio sam sa čamugom
zamalo da mu skinemo
sestru mu jebem pedesku
Па у баскету су још и највећа ГОВНА.
SAMARAS BRRAT RODJENEE JE SAMO VRATEEO PRAVDOO NA SVOJE MESTO PRAVOSLAVLJE DOLAZZI SA YUGA
Još će srbin.info da pogodi prvaka lolo
Иначе, невероватно колико сере Грке. Упали у најлакшу групу и још овако прођу даље. Крајње усерски.
BABA SRETJNA BITJE VANILICA OPAAAA
KARADŽIĆ KAŽE PENAL ČIST, A NI CRNJE SE NISU BUNILE