Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. KAZXE MOJA BABA DA JE LEPOO RREKLA KO JE IGRRAO DA BRATJA GRRCI DAJOO JOSX JEDAN GOOL DOBRRO JE UNOVCXIO DOJAVOO

2. Јебени Грци ће још да освоје... драже ми је него да су прошле чамуге али опет, није нешто да готивим Грке у фудбалу. У ствари, циганишу се најцрње у сваком спорту.

3. ma pao tiket jebem im kevu usranu

4. Al jel realno da je onako pederski pao jebote

5. Tačno sam znao da će Grčka ovako nekome da se posere u život.

6. Nije iscenirao. Prilikom šuta malo je zakačio čamuginu nogu i poremetio zamah noge pa je opalio sebe u petu.. Nije bilo namere za prekršaj ali jbg..

7. Jel realno da sudija ne gleda takve stvari u 93. minutu u situaciji kada i najcestitiji fudbaleri padaju ko pokoseni

8. Meni nije jasno ko još može da voli i da navija za Grčku u bilo kom sportu (aj u basketu u redu)... Mislim, jes da su nam pomogli u WWI ali jebiga, nije to više isto...

9. čojek zapeo za zemlju, zato izgledalo onako uvjerljivo

10. kolko me šiptar grčki iznervira
    do tad navijo za gamad

branio sam sa čamugom
    zamalo da mu skinemo
    sestru mu jebem pedesku

11. da navija za Grčku u bilo kom sportu (aj u basketu u redu)

Па у баскету су још и највећа ГОВНА.

12. SAMARAS BRRAT RODJENEE JE SAMO VRATEEO PRAVDOO NA SVOJE MESTO PRAVOSLAVLJE DOLAZZI SA YUGA

13. Još će srbin.info da pogodi prvaka lolo

14. Иначе, невероватно колико сере Грке. Упали у најлакшу групу и још овако прођу даље. Крајње усерски.

15. BABA SRETJNA BITJE VANILICA OPAAAA

KARADŽIĆ KAŽE PENAL ČIST, A NI CRNJE SE NISU BUNILE

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.