U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Могуће да је био пенал, нисам ни гледао меч хаха
Jedva cekam da izbace kvotu na Grcka - Kostarika...bookmakeri, obradujte me velikom kvotom na Grke!
ПРИНТЕЗИИИИИИИИС!11 Идемо сад до финала. Отимај.
ЏАНКИ ЈЕЛ ДИЖЕШ МИЛИОНЕ НА КЛАЏИ АЈ ПУСТИ НЕКУ ЗЛОЈАВУ БУДИ ДРУГ
grci trollo majstori nema shta, ochaj od repke al ko i swaka africhka repka takodje. al urugvaj je toliko ogawna ekipa da to nema dalje
TO JE ZATO ŠTO SE GRCI NISU ODREKLI BOGA I ZASTRANILI KO MI! VERUJTE U BOGA I ŽIVITE KAKO ZAPOVEDA I MI OSVAJAMO SLEDEĆE EP A I VOIVODA IZLAZI NEĆE NAM MOĆI NIKO NIŠTA BIĆEMO JAČI OD SUDNINE MOGU SAMO DA NAS MRZE ONI ŠTO NAS NE VOLE
Al zamisli da ih kenja do kraja i osvoje ko evropsko haha
Gospodine Vaci, svaka vam čast, svakim danom sam sve više očaran vašim komentarima. Osim za Holandiju, oni su beli ciganji.
TO PSETO ZEVS IM POMAŽE TREBA I MI DA PREĐEMO NA NJIHOVU VERU
ogaw
@urugvaj
ewo i twitera
lale institucija, najveca shkola fudballa
УРУГВАЈ СИЛОВАО НЕСРЕЋНИ ПАРАГВАЈ У РАТУ СВЕ СА БРАЗИЛОМ И АРГЕНТИНОМ УЗ СЕБЕ ПОКРАЛИ НАС 30Е У ФУДБАЛУ ИГРАЧИ ИМ КАНИБАЛИ ЗУБАТИ ТОЛИКО О ТОЈ ПИЧКАСТОЈ И ФЕГЕТСКОЈ ЗЕМЉИ КО ВОЛИ УРУГВАЈ НЕ ВОЛИ ВОЈВОДУ ТАЧКА
Koji majstor ovaj Džems Rodrigez.
https://v.cdn.vine.co/r/videos/972021AC291093338951038779392_2a66bd03b1d.0.4.3080537278326980739.mp4?versionId=yg8u1GwSa91c.sROeUqoJgrSe1CTJQi2
mrzeemo juargej naprred bratja
DUSXANE ONEE SU PRAWOSLAWCEE KO MEE
ne kaže homer džabe za urugvaj: ju ar gej
beni, nije džejms nego hames
ne znam za vas al ja navijam za grke u nastavku
ljudi teraju svoj stil i boli ih kurac, a ima i da budu omraženi iako nisu krivi ni za šta
grčka do finala jebi se konkakaf
Дал ће сутра да Босна пусти Иран по исламској солидарности јер Иран има шансе за пролаз даље. Или ће Иран да пусти Босанце како би подигли пали дух своје братије?
iran ima šansu za prolaz tako da će kidati a indisponirani bosanci će klasichno potonuti u depresiju
osim ako ne proradi inat i ne dobiju ih 5-0 lolo