Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Ja se samo pitam Koji je njemu kurac? Zna da su ga drkali zbog toga što je kanibalis'o po Evropi, i on ponovo to radi? Šta, da nije ljudožder? M'rš!

2. Мени стварно није јасно шта се толика бука диже око тога, ујео га буху ху куку њему јадан талијански падавичар... :'(
    Кога боли курац, није извадио нож на њега, шта може зубима, да га закоље? Не разумем. Балотели јуче иде три пута ђоном човеку у фацу нико реч о њему није рекао. Није ми јасно то плакање око уједа, па није јебена кобра него човек. Добро, дечко евидентно има неки проблем, али није као да то не знамо и шта сад треба две године да га казне да не игра зато што је то у јавности толико напумпано. Шта рећи за Пепеа који гази људе пуном тежином док леже на земљи? Шта је ово наспрам тога? Смејурија.

3. Enemi, tebe ugrize pas i ti kažeš "A jebiga, to mu je pos'o. Ginu ljudi po svetu, ja da se žalim na psa". Da je mene Suarez ugriz'o, povadio bih mu sve zube, a ostavio samo prednja dva, da liči na zeca.
    Dobro, ionako liči na neku životinju.

4. šteta što je takav mamlaz, mogao je biti najbolji fudbaler na svetu narednih godina. Mislim da je sad i Fifi dogorelo i da će mu odrapiti suspenziju na 2 godine kao što se i priča

5. Enemi, tebe ugrize pas i ti kažeš "A jebiga, to mu je pos'o. Ginu ljudi po svetu, ja da se žalim na psa". Da je mene Suarez ugriz'o, povadio bih mu sve zube, a ostavio samo prednja dva, da liči na zeca.
    Dobro, ionako liči na neku životinju.

Па не брате, шутнем га и побегнем да не морам да га пребијем скроз и онда одем да примим вакцине и тако то. Тако би и Суареза или било кога другог, одаламио по брњици и отишао код судије да кукам, не бих га избацио из фудбала, није то најгора ствар коју може неко да уради на фудбалском мечу.

6. потпуно је у праву енеми, реално пепе је барем дупло прљавији и опаснији по физичко стање. ако њега нису у стању да банују а овога хоће онда је то ооогроман пропуст зато што је ово како бих реко карактеристичније јер је ујед а не гажење копачком и препумпано у новинама.

7. Pogledaj to ovako: Da je ugrizao golmana za rame, ovaj ne bi mogao normalno da brani. Činjenica da je ugrizao Kjelinija nije olakšavajuća, ako se uzme u obzir da on nije golman. Svakom igraču treba 100 posto fizičke spremnost da bi pobedili, a Italija je morala ostati neporažena. I još pritom zaskoči te neki čoban da te ujeda.
    Trebao je reći Jeee, ugrizao me Suarez. Imaću neko vreme uspomenu na ramenu od najboljeg igrača Mundijala. Moje mišljenje: Naučiti delikventa pravilu ponašanja.

8. izbaciti suareza iz fudbala, ruzhi nam ga shto izgledom shto ponashanjem

9. Draga, nemoj više da me ujedaš tokom seksa, suspendovaće te Fifa na dve godine.

10. Stavite situaciju da je umesto Suareza bio Šimunić ili bilo koji Hrvat. Da li bista onda tako pričali?

11. Stavite situaciju da je umesto Suareza bio Šimunić ili bilo koji Hrvat. Da li bista onda tako pričali?

Одличан пример, Шимунићу за оно 2 утакмице не играња? ДВЕ УТАКМИЦЕ за старт ногама и рукама као последњи играч одбране над нападачем у пуном трку, за старт који му је директно угрозио каријеру... Две утакмице?

Да је био било који Хрват не би тако причали јер нисмо објективни за Хрвате али свакако би било много мање опасно него нпр оно што је Шимунић урадио.

12. realno bih banovao celu repku urugvaja iz svih takmichenja jedino bih mozhda forlanu oprostio

13. Ma nebitno je da li će da ga suspenduju, nego dečko je jedan običan poremećeni zubati imbecil.

14. енеми тачно је све то, ал је фора што је некако "нормално" да забодеш неког, закачиш случајно (шутнеш) док лежи, забијеш лакат у бубрег... некад у дуелу, некад после јер те изнервирао или сте обострано одиграли прљаво, ал замисли изводи се прекид и ти из чиста мира од свих могућих ствари које можеш да урадиш, кренеш јебено да УЈЕДЕШ неког! свакако да то не може ни приближно да повреди неког у односу на опасан старт, али сам ЧИН мора да се казни. замисли сакупиш шлајмару из дубине душе и у сред извођења прекида опичиш неког по сред фаце и ништа мање ока нпр. и ето, нема повреде, судија не види ал је то свакако пребедан чин.

15. суарез да је игро 30е он би ујео пиркета! А и станоја!

16. шоми, не кажем, јесте глупо али ми је ето много мање нечасно него пљување некога, не видим његов угриз као нешто што вређа неког него евидентан излив фрустрације, не ради он то из чиста мира него после гурања с неким. Дакле из немоћи.
    Да је нормално, није, али мислим да се препумпава као и све што се препумпава за те врхунске играче. И добро и лоше.

17. Nije mi jasno kako su njega teretili za rasizam kad je ciganin?

18. требају нам две категорије прљавости,
    "Уби, закољи" на челу са Пепеом и
    "Пребедност" на челу са Суарезом
    фифа треба да га банује са описом "иди вуци девојчице за косу и гађај кредама па се прави мутав по учионици лејмаро"

19. da, on je pickasto jadan i bezobrazan....zao mi je samo sto je fudbal vec uveliko pederizovan i kad bi se desilo da mu neki igrac posle ovako necega odvali pesnicu u glavu verovatno bi bio trajno izbacen iz fudbala...a treba da bude ko u hokeju, al dobro to je moje misljenje.....smaraju i sa zabranom pirotehnike i sa davanjem zutih za skidanje dresa...unistice fudbal za 20 god maksimum

a ustase su ubedljivo najprljaviji supci, sve iz nemoci udaraju...a tacno da se zaleti cela ekipa na mandzukelica posle nekog kurcenja i da mu izvuku usi na sred terena pred svima tvrdim da bi i simunic i srna posle bili manji od makovog zrna

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.