U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Па поштено отприлике. Само још психолога да га обавежу да плаћа.
Sranje brate, nije to taj Urugvaj bez njega. Što je tolko lud jebemu sunce, aj da su gubili ili da su ispali ali čoveče... Ne znam, dečko je žešće sjeban u glavu.
Realno nije strašna kazna sobzirom da mu je ovo već treći put
malo jebem li mu majku izopacenu
USA - Nemacka sam tipovao 0-0
Portugal - Gana 4-1
Ko oce da se kladi moze slobodno na prvu 0-2 na drugu 3+ ili cak vise, ako ima, 4, 5+
Celte, ova druga je i meni 3+ al Švabo ne znam.
svabo igra protiv svapskog trenera.
iz nemacke perspektive, mogu da igraju konzervativnije, i da ocekuju isto od USA ili da jurnu i rizikuju da se sastanu sa belgijom umesto alzira ili rusije.
iz americke perspektive, mogu da igraju konzervativno i da prodju, ili da jurnu i rizikuju da ispadnu.
ocekujem da kolko kod da su svabo ili amerikanac, da nisu budale. mozda ce amerikanac da jurne, ali ne verujem. 0-0 ili 1-1 sa tim da prvo amerikanci daju go.
EDIT: pogotovo zato sto su za oba tima realne sanse da prodju 1/8 finala posle. stegnuce se dupe da je pametnije da se branis nego da jurcas.
nemci dobijaju jedan nula ili dva nula
I ako, kad je dijabola
mala kazna za degenerika.steta zbog urugvaja,mogli su dosta.sada sve na kavanija.
С њим или без њега Уругвај не иде даље од четвртфинала, јер га ту чека Бразил који реално мора да прође јер су домаћини. И цигани.
velika istina. do polufinala ce morati da se progura brazil. verovatno i do finala. verovatno ce i da osvoji.
voleo bi da ih argentina pojebe, ali ne verujem. evropske ekipe sam otpisao, nemaju sanse u juznoj americi. malo protiv klime ili drugacije igre, vise protiv sudija, koji ce pokazati svoje lice sad kad krene ispadanje. videli smo privju protiv hrvatske, posto je otprilike prva utakmica isto malo vise bitna nego ostale.
Mislim da ne mogu toliko da izguraju Brazil i da mu nadomeste kvalitet navlačenjem protiv fazon Nemačke ili Holandije. Bio bi to cirkus i sramota malo većih razmera za svetski fudbal. Videćemo jbg.
Ни ја не верујем, али ипак Уругвај није толико јак. Бразил је вероватно јачи. Могли би сигурно да се носе с њима, али не верујем да би прошли.
Истрешће их Швабо из циганских гаћа марке СТРОНГБОЈ.
ЕДИТ: на бразилце сам мислио, ењеми улетео са коментаром
Urugvaj je bez Suareza go kurac. Puci ce.
Mrzim Nemce u pičku materinu, ali Amere još više, tako da navijam neki Tajfun da jebe kevu istočnoj obali.
EDIT: 1.5 miliona ljudi na Brandenburškoj Kapiji, do gajbe mi se čuja buka...
СТВАР ВАСПИТАЊА И ОБРАЗОВАЊА ХАХАХАХАХАХХА
Gledam Svajnstajgera i Krosa i placem, po milijardu bih ih platio samo da mi igraju u klubu.
фудбал је данас у суштини прегеј спорт, као нешто мушки спорт ал коорцхина... не знам зашто уопште пратим
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10390985_855816224447440_1608462159005654556_n.jpg