LEANDRO DAMIAO SPICINA KAKVE NEMA NIJE GA ZVAO SKOLARI PICKETINA ONA NAJGORA ZNACI PICKETINA DOCI CU GORE JEBACU MU MAJKU JA NABEDJENU ITALIJANSKU U PICKU AKO IMA CERKU I CERKU CU DA MU KARAM
прва ствар, бразил је добар, бољи од чилеа. имао је више лопту и више шанси у другом полувремену. да води један нула и тако игра причали би сви како бразил не да чилеу да дише. а чиле од, добро памтим, 70:12 до 86:33 није изашао из свог казненог. Очекујем да Бразил да гол и са 2:1 прође даље. АМИН
Fred drvo kakvi su ovo wannabe ron džeremi mustaći
brazil danas ispada
Odličan meč!!
''JEDINO STO JE IZVESNO U OVOJ UTAKMICI DA NISTA NIJE IZVESNO'' Kako prosipa bisere mudrosti...
jedino shto je izvesno na ovoj utakmici je da... nishta nije izvesno
aca stojanovich ljeta gospodnjeg 2014
Sevastokrator_95
Fizionomija Cileanaca govori da Spanci i Ameri nisu istrebili bas sve Indijance. Nije bilo penala.
pre 34 minuta
Španci i Portugalci su voleli interracial
E moj Ronaldo šta si dočekao da ti panj nosi devetku
Mrdja bi realno mogao da igra mesto Freda.
Ne mogu da vjerujem da jedan Brazil nema napadaca da valja
LEANDRO DAMIAO SPICINA KAKVE NEMA NIJE GA ZVAO SKOLARI PICKETINA ONA NAJGORA ZNACI PICKETINA DOCI CU GORE JEBACU MU MAJKU JA NABEDJENU ITALIJANSKU U PICKU AKO IMA CERKU I CERKU CU DA MU KARAM
nek neko promeni skolariju pelenu da se smiri
Ja mislim da ce ciganji provaliti na teren ako brazil ne prodje
Bice live gangbang nad neimarom, a luizovom kosom ce da brisu kurceve
posle ovih sedamdesetak minuta je jasno da brazil ne mozhe ni do polufinala a kamoli da osvoji
Bice produzetaka ovde
Aca Stojanovic ima fetis na dugosilazni akcenat u reci 'Cile'
Цхиле одушевио, Бразил у других 45 минута игра попут Фарских Острва
nema shta, OWDE MOZHE POBEDITI SAMO FUDBAL!
прва ствар, бразил је добар, бољи од чилеа. имао је више лопту и више шанси у другом полувремену. да води један нула и тако игра причали би сви како бразил не да чилеу да дише. а чиле од, добро памтим, 70:12 до 86:33 није изашао из свог казненог. Очекујем да Бразил да гол и са 2:1 прође даље. АМИН
Опростите...
Аца Стојановић