Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. -Rodrigez je oženjen Danijelom Ospinom. Ako vam je prezime poznato, u pravu ste, rođena je sestra golmana kolumbijske reprezentacije Davida Ospine. On ih nije upoznao, sreli su se na "četu" na internetu. Danijela je odbojkašica. Održavali su vezu na daljinu, kada je mladi fudbaler igrao u argentinskom Banfildu, a u brak su stupili kada su imali 19, odnosno 18 godina.

- Rodrigez je veliki profesionalac, veoma je tih, miran, povučen, ni nalik južnoameričkim igračima u Evropi. Vrlo retko izlazi, veoma je pobožan i gotovo sve vreme provodi igrajući PES.

2. inace mudzahedini poste zbog ovo mubarak olsun sranja tako da nemac gazi 7+ pozz

3. ма разрешио их је тога неки балијски свештеник сто посто.

4. kolko ima dementinih a tako mladih likova ovde prvo pishu da ce brazil ako dobije chile osvojiti svetsko a onda kad je kolumbija dobila uruse kakav ce praznik biti polufinale kolumbija nemachka. PRAZNIK! sevastokratore95 daj malo regulishi misli

5. zna se naravno da finale igraju holandarska i nemacka e sad tamo ko ce da pobedi svejedno, nece cigani juznoamericki ili ne daj boze mudzahedini iz francuske

6. lolo naravno za holandiju istina cebrela a malo sam pijan ovaj reche ako br dobije kolumbiju jbg i mene demencija krenula isprike za sevasta95

7. jedino me zhao one guzicharke chileanke sad jandelin

8. najveca greska staviti da puca penal lika koji je mogao da bude bog,a nije,malo falilo...jos kazem drugaru samo da ne puca taj i on prvi.na njemu bilo breme,k'o da sleper istovara dok puca.skolari jeste govno,al pravilno odradio sutere.realno,cezar je vrhunski golman,oni kada su ga videli kako mase rukama na linji,nisu ni teli da pucaju.utakmica padavicara,samo nesto padaju,traze neki minorni kontakt kako bi se prostrali po terenu.ogavni brazil ce na kraju i da dodje do finala.to je to,k'o sline se provuukli.nadam se da ce ih kolumbija zgovnati,al mislim da je to tesko.

9. Jeb'o ga Urugvaj, ovog gore što predvideo sve

10. hahahahhahaha u centar

pa da Nemačka- Holandija finale to je to, pa nek' bolji pobedi, biće mi svejedno

11. Холанђани би ако и то изгубе пообарали све рекорде изгубљених финала и великих утакмица уопште.

12. da li je realno koliko zhene ne znaju da shutnu loptu loool

13. јесте мито ал који рендомнес треба у глави да ти буде да погодиш све ово и места на којима су завршили
    ВО ЛИ МО ТЕ СО ФИ ЈАААА
    http://media2.whosaystatic.com/595597/595597_800wc.jpg

14. To jes, svaka mu čast, lud čo'ek

15. Komentar sa nekog portala: Sve sam čekao da sudija izvuče bele linije ispred Kolumbijaca da vidim hoće neko leći i pošmrkati

16. fora iz debilnog vica iz praistorije.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.