Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10502228_144461322391217_138898169551057495_n.png
pffffff kakva timchina
НЕМАЧИ ПОИМА; КАРАЋЕ ИХ МЕХИКО!!!!
Gde ce Kuyt na krilnom beku?
JEBACEMO CHICANOSEEEEEEEE
ceo turnir igra na toj poziciji kolko sam upoznat
Преораће Мехико Орање као Марко Краљевић путеве!
Елем, Холандези увек имају јак тим, али увек, јебу у квалификацијама, јебу у групи и онда испуше кад дође нокаут фаза. Запамтите овај пост!!1
Кајт легенда, игра шта оћеш. Осим голмана и "десетке" лоло
zajeban ovaj mehiko skroz
Koi kurac od utakmice. Ovaj a la Javor bunker meksika neprobojan
Није Мехико толико јак колико су Холандези го курац од екипе.
Dosta trollovanja momentalno na temi
Oranje ostecena za penal.
чиз пенал
провалијо сам зашто не пушта тренер Чичарита...
Мексико као такав тим не може да прими много голова, рецимо да у 80 посто случајева не може да прими ниједан до неког 70. минута
Е онда он убаци напаљеног Чичарита који жели да игра и он да гол пред крај и Мексико поведе у неком 73. минуту. После се повуку и убијају контрама ко што смо и видели против Кроасана. Реално, колко год да је то Холандија и они су рањиви на контре поготово ако морају да дају гол. Е сад,можда грешим ал капирам да ће да буде 1:0 за мексико у периоду од 65. до 75. пада гол
Taman sam počeo malo da navijam za Mehiko, kad ono oštetiše pomorandžaste.
Mnogo retardiran potez šlogiranog igrača odbrane amigosa.
OPAAAAAAAAA
Заслужено. Фан Хал мора реаговат или ће Лале ић дома
ма дај овог очоу читаво првенство лопте само погађају лика сере претерано.
Očoa naduvaj mi muda moja
ОЧОА ДОЂИ У ЗВЕЗДУ ЛЕГЕНДО