Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Rade neimar pokazao dae bolji u mesije i ronaldoa

oskar fenomenalan

hrvati boga mi dobri, al izduvaće protiv kameruna

2. говна судијска!

3. Циганче можда има и најбољу технику на свету тренутно, да буде мање себичан и да се мање ваља по терену, нико не би могао да му присмрди.

4. Rade neimar pokazao dae bolji u mesije i ronaldoa

Da, ae što ga je ukenjao prvi gol (al' ajd' da kažeš), nego ga ukenjalo da uđe i penal. Prevara od igrača.

5. A sad još imaju i potporu da dodatno svršavaju na njega.

6. Нејмар срање обично, судија сјебо утакмицу. Једва чекам да Немци напумпају овај Бразил, како сам их сад замрзео јеботе.

7. me nije zbog dva gola jebeš to, nego leti momak po terenu, strašan igrač a može samo da napreduje

bolji smo od hrvata mi primili 1, oni 3, xaxaxaxaxa pičke hrvacke

8. jeste ciganče al svecko ciganče

9. Mickey Savage

Nijednom nisu pokazali snimak Fredovog pada.

Ја сам видео из најмање два угла.

Бразил ће тек да се мучи, ако Оскар буде морао да пропусти неки меч.

Него, није ми јасно толико пљување Нејмара. Рекао бих да га више људи неоправдано пљују, него што га неоправдано уздижу у небеса (мада има и тога). Разумем да вас нервира, али мало претерујете, добар је играч. И не разумем како податак да је дао 32 гола са 22 године иде у прилог причи да је прецењен...

10. Stevane, to su prikazivali jedino pre Nejmarovog izvođenja penala, nakon toga nijednom.

P.S. Oskar doktor.

11. sakrili namjerno da se ne vidi penal na tv-u da bi manje ljudi kritikovalo FIFU E

prešla paranoja sa naših njiva na mundijalske

12. И не разумем како податак да је дао 32 гола са 22 године иде у прилог причи да је прецењен...

+1 Jes da je ciganšutra ali se preteruje sa kritikom njogvih igračkih sposobnosti

13. ovo malo podseća na južnu koreju 2002., valjda neće toliko forsirati u narednim utakmicama. mislim, kamerun i meksiko će dobiti svakako ali protiv holandije/španije u osmini će biti jako zanimljivo

14. Океј, сконтао сам да не могу да навијам на овом првенству кад не играју наши, буквално сам постао један од оних који су само за леп фудбал. Ма не би ми било жао ни да Шпанија узме, једноставно постоји посебан осећај гледања СП, и свака утакмица је уживање, макар била и Хондурас - Швајцарска.

15. To što kažeš za lijep fudbal, ja sam danas navijao da samo pršte golovi, msm malo je čudno da mi je drago kad je Hrvatska dala gol al bilo je.
    A bio je dobar fudbal, samo više ovakvih utakmica i biće dobro prvenstvo

16. Ma gde je Nejmar najbolji, ne znam šta gledate. Statistika je govno, uvek bila. Od ta 33 gola, samo pet je protiv ozbiljnih ekipa, a i od tih pet verovatno poneki iz penala.

Nigde ne napisah da je loš, ali poređenje sa Mesijem, Ronaldom? Koji vam je?

17. Yuichi Nishimura, samuraj, veliki sudija i od danas veliki prijatelj Srbije.

http://www.monagasaldia.com/secciones/deportes/imagenes/img1701510-06-2014.jpg

Hvala ti Juiči, mađijo.

18. Što je Lamonika u košarci (pokrao Kroasane u Areni na EP), to je Nišimura u fudbalu. Hvala.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.