Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. švabo osvaja

japanci nam poslali buseve i sada pojebali hrvate a šta su rusi uradili??

2. што није играо Манџукић?

3. Ma gde je Nejmar najbolji, ne znam šta gledate. Statistika je govno, uvek bila. Od ta 33 gola, samo pet je protiv ozbiljnih ekipa, a i od tih pet verovatno poneki iz penala.

Nigde ne napisah da je loš, ali poređenje sa Mesijem, Ronaldom? Koji vam je?

pa nije igrao protiv san marina majkumu. i drugi igrači su imali prilike da nabiju statistiku protiv bolivije, perua i sličnih, ali nisu.

edit: ni u jednom trenutku nisam rekao da je najbolji

4. Ima crveni iz kvalifikacija.

5. lololololo

PO meni, Brazil nema igru za prvaka. Bled prosek od igre

aa

6. Ma koji Brazil. Može tako Oskar protiv Vrsaljka da igra.

7. Vrsljak odlucan bek, nemoj pricas. Al mali je brz i drzak, volem ja te perice lolo pai sta sam ti reko.

8. Раде је дао хет трик силним кинезима и апартхејдовцима, као и два страобалној боливији. Већ је то четвртина, а давао је голове и шкотима, ирачанима, панамцима итд.

9. Колико смара овај Бразил, или сам само можда ја навикао да гледам атрактиван фудбал кад они играју. Блам је што кад бисмо занемарили дресове, на моменте су Кроати више личили на Бразил по игри него ова скупина Цигана. Играју као пичке. До јаја бих волео да их неко надува само тако.

10. Realno, Brazil u ovom izdanju nema šta da traži na svetskom prvenstvu.

11. Vrsljak odlucan bek, nemoj pricas

Ovo sam i ja teo da kažem

12. Vrsljak

Nova varijanta Valsinabr

13. Rezime.
    Brazil loš, brane se protiv Hrvata mada imaju ujke ok reprzentaciju
    Faul nad golamnom je bio, ko suza.
    Penal je isto bio. Nema šta ruke na ramenima napadača da rade. no no
    Neimar gomnar.
    Luis Gustavo ode u Real na sledećem prelaznom roku.

14. А јебо вас нејмар, небитна фигура са ружном фризуром на овом Светском првенству, тотално. Па јеботе, као до јаја је статистика и све те муње, али треба он још много млека да сиса да постане играч који ће рецимо одлучити СП. Пре ће Оскар одлучити него он. Има добру технику и све, али брате, има онај синдром техничара из Доњих Прчајеваца, који је најбољи у екипи и хоће да игра сам. И тако док не дође неки квалитетан штопер и поломи му пичку на терену.
    Прецењен јесте, али и добар јесте. Оно што му фали да буде елитни циганин је нешто у глави и нема везе са тим какав је он играч технички. Док год остане толика циганштура, то ће бити тако.
    Рецимо, за разлику од њега, Кристијано јесте Циган, али Циган који је поред Фергусона научио у некој мери да поштује ауторитет, код овог то не видим ич.

15. A ono što je Oskar dao gol, to samo mulac ne kapira koliko je to vanserijski potez. Najteži udarac u fudbalu je špicem, jer moraš da pogodiš loptu diretkno u centar a sa najmanjom površinom koppačke.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.