Ajde potrudite se bar da prospete koji dobar fazon stvarno rajderu kakav jebeni prebačaj imaš kada na svakoj temi izazoveš skretanje teme na jebanje tebe i majke i tvoje jebanje tuđih majki. Ja predlažem da se pri otvaranju nove teme naznači spem stop i rajder stop i ako se dotični javi sa ciljem da se jebe sa ostalim čalanovima na temi automatski ban bar 15 dana da ide, a isto i za ostatak ljudi mada razumijem da se ne može raja iskulirati jer postuješ na temama gdje znaš da će krenuti napušavanje od strane autroa sa kojima ratuješ. Zato mazohisto otvori temu na svoju ruku ovde i koljite se do sledeće godine. OVO VIŠE NIJE ZANIMLJIVO JEBENO IRITIRATE SVI !!!
E nemoj da sereš mnogo!
Vrati se nazad par strana i videćeš ko je počeo...
napisao sam post koji nema veze sa njim, počeo je vređati. Bez ikakve razkoga.
To što je dečko debilčina iskompleksirana, nisam ja kriv.
I na ovoj temi, ja imam 2 posta u kom sam mu rekao šta je trebalo da kažem, a on je napisao jedno 15ak, na svaki moj, bez obzira šta ja napisao.
Ti i dalje ne shvataš koliko si iritantna pojava, dobjasnim, toliko si iritantna pojava da je skroz opravdano bilo kakvo napušavanje tebe i bilo čega što je povezano sa tobom
Ti i dalje ne shvataš koliko si iritantna pojava, dobjasnim, toliko si iritantna pojava da je skroz opravdano bilo kakvo napušavanje tebe i bilo čega što je povezano sa tobom
Ispravio si rečenicu al' si ostao glup. To ne moš ispraviti. Paljba.
Pa važi.
na svakoj temi izazoveš skretanje teme na jebanje tebe i majke i tvoje jebanje tuđih majki.
Pa jebi ga čovjek je kontoverzan. Ja se ne obazirem na takve komentare kao ni dosta drugih autora koji imaju život van ovog sajta.
Ne razumijem šta vam toliko smeta nešto na netu što prekopirano u notepad ne teži ni 1kb... Osim ako je ovo jedino mjesto na kojem imate ikakav kontakt sa civilizacijom pa ga želite održati što urednijim.
jbg, moram se na nekome iskaljivati. a što da ne na rajderovu kevu, ona je navikla na udaranje hehe
nema neki poseban razlog što sam se dokačio rajdera,možda jednostavno mrzim nacionalne manjine koje imaju besplatno školovanje i kradu poklopce šahtova.
Ne razumijem šta vam toliko smeta nešto na netu što prekopirano u notepad ne teži ni 1kb... Osim ako je ovo jedino mjesto na kojem imate ikakav kontakt sa civilizacijom pa ga želite održati što urednijim.
Ljudi, a da mi njega pustimo na miru možda će da ode ? reče neko jednom.
Nebitno to ovde smo da priznajemo. Priznajem. Kradem keozin i nabavljam šalitru duži niz godina kako bih napravio dovoljno veliku eksplozivnu napravu i razneo centar kapitalističke truleži, Donju Mionicu. Kaizen ekber ! Kaizen ekber ! Kaizen ekber !
A kako bi bilo da kolektivno svi prestanete da od Vejva pravite Karleusu?
On se jadan trudi da lupeta po sajtu, a vi ko ovi nasi novinari navalili da sve iskomentarisete i isprozivate.
Iskulirajte ga u sirokom luku jebote. Ako vam je toliko iritantan, ne citajte njegove postove, ne pominjite njegovo ime u postovima i ne pravite poredjenja koja se zasnivaju na njegovim pricama ili slikama.
Pustite ga da izumre. Ili ako ne mozete, lepo recite. Glumite neke intelekte a prozivate se na najgore moguce fore. Jebo vas vejv i jebali vi njega.
nadjite se negde pa se isprangijajte ko ljudi , nemojte ko neke picketine da se prozivate nedeljama.
Ko u peki-lekiju jebote..
E nemoj da sereš mnogo!
Vrati se nazad par strana i videćeš ko je počeo...
napisao sam post koji nema veze sa njim, počeo je vređati. Bez ikakve razkoga.
To što je dečko debilčina iskompleksirana, nisam ja kriv.
I na ovoj temi, ja imam 2 posta u kom sam mu rekao šta je trebalo da kažem, a on je napisao jedno 15ak, na svaki moj, bez obzira šta ja napisao.
Možda si i meni ti, pa te, vidiš ne napušavam...
u pravu si, ajte odjebite više sa rajderovom kevom, muka mi da gledam ova prepucavanja, jes' mi smešno bilo u početku al' nema kraja
ne shvatite pogrešno, volim kace napušavate, ali kad krenete sa kevama to nie kreativno ni duhovito, užegle forice
slažem se...
porodica uopšte ne treba da ima ništa sa ovim.
ako ne umeš ništa kreativno da kažeš i da poklopiš sagovornika, onda ćuti...
Pa važi.
Pa jebi ga čovjek je kontoverzan. Ja se ne obazirem na takve komentare kao ni dosta drugih autora koji imaju život van ovog sajta.
jbg, moram se na nekome iskaljivati. a što da ne na rajderovu kevu, ona je navikla na udaranje hehe
nema neki poseban razlog što sam se dokačio rajdera,možda jednostavno mrzim nacionalne manjine koje imaju besplatno školovanje i kradu poklopce šahtova.
Ljudi, a da mi njega pustimo na miru možda će da ode ? reče neko jednom.
Nebitno to ovde smo da priznajemo. Priznajem. Kradem keozin i nabavljam šalitru duži niz godina kako bih napravio dovoljno veliku eksplozivnu napravu i razneo centar kapitalističke truleži, Donju Mionicu. Kaizen ekber ! Kaizen ekber ! Kaizen ekber !
A kako bi bilo da kolektivno svi prestanete da od Vejva pravite Karleusu?
On se jadan trudi da lupeta po sajtu, a vi ko ovi nasi novinari navalili da sve iskomentarisete i isprozivate.
Iskulirajte ga u sirokom luku jebote. Ako vam je toliko iritantan, ne citajte njegove postove, ne pominjite njegovo ime u postovima i ne pravite poredjenja koja se zasnivaju na njegovim pricama ili slikama.
Jebote, ponekad se zapitam da nisam dosao na www.vejvrajder.com
Pustite ga da izumre. Ili ako ne mozete, lepo recite. Glumite neke intelekte a prozivate se na najgore moguce fore. Jebo vas vejv i jebali vi njega.
nadjite se negde pa se isprangijajte ko ljudi , nemojte ko neke picketine da se prozivate nedeljama.
Ko u peki-lekiju jebote..
gazimudo, nemoj tako da se obraćaš mojim obožavaocima!
Šta si ti umislio, ko si ti?!
Odjebi.
Dobićeš autogram...
ne stidim se da priznam da tražio sam sve, i da sve mi je dala
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1379217_10200277698659670_484048711_n.jpg
Priznajem. Ja sam pčela.
priznajem. Sale d snajperist je gej.
Lamare, to sto sam ti dao da mi popusis ne znaci da sam gej.
Znači.