Ne stidim se da priznam

1. Vidro, ja sam na Božjem zadatku. Iskušavam ostale vjernike, koliko im je jaka vjera i želja da istraju sa postom. Ja sam zadnji nivo, ako preguraju mene, mogu na pričešće sutradan :D

2. a u tim trenucima obično držim ruke ispod glave....

Ja molim boga da ne pukne net.

3. зови ти то како ош, ал ти онда не доживљаваш божић како ми доживљавамо
    тачно је тај бадњи дан највеће искушење у години :D

4. Alergičan sam na kafu

5. де си мала џидра доџи мала џидра

6. Kad sam bio na okupljanju vukajlijaša u novom sadu slagao sam ženi da idem na sastanak sa kardiovaskularnim hirurgom iz kamenice.

7. ти окрећеш туре по обломову док она пати
    следећи пут поведи жену да види ко су ти другари.

8. ти окрећеш туре по обломову док она пати
    следећи пут поведи жену да види ко су ти другари.

Pate i ona i konobarica lolololo

9. Ово признајем с поносом
    у основној сам погодио матору наставницу српског, која се толико пута шлогирала да једва пише и хода, гумицом у главу. И ОКРИВИО ДРУГА ПОРЕД МЕНЕ ЛОЛОЛОЛОЛО колико зла извире из мене
    ЕДИТ: извирало*

10. vkao sam i ja, ali ta bosanska je problem - jesi primetio da medvedice deluju pomalo erotično u proleće?

Okrećem glavu na drugu stranu, lakše mi bude lolo

11. Обрисао сам масан, знојав курац у сред јуна другарициним марамицама у средњој и онда је она касније брисала фацу њима, а ортак и ја умирали од смеха.

12. ЈА ЗНАМ ЈЕДНОГ ЛИКА КОЈИ ЈЕ СВРШАВАО У ТАРТАР СОС У КУЈНИ ЈЕДНЕ ЛИКУШЕ КОЈУ ТАКОЂЕ ЗНАМ!

13. ЈА ЗНАМ ЈЕДНОГ ЛИКА КОЈИ ЈЕ СВРШАВАО У ТАРТАР СОС У КУЈНИ ЈЕДНЕ ЛИКУШЕ КОЈУ ТАКОЂЕ ЗНАМ!

лел

14. и срао у каду

15. Кад сам видео Леприја на окупљању у Новом Саду почео сам осећам да нисам најружнији у просторији. Поре тога добар је човек али то је аксиом и то не треба да се признаје.

16. ne stidim se da priznam, rođena sam kao muško. i dalje imam kurac, ali sam ugradila silikone kod doktora colića.

17. U gostima nikad ne odbijam da mi dospu još hrane.

18. ај лајк биг батс енд ај кеннот лааај, ју адр брадрс кент динај

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.