Поноћни дуели

  1. jebote, popunio sam kvotu, dal da postavljam odje, il da mi odabereš komšijsku ružu, jer je ono baš dojaja defka?
    xexexe

  2. Ајде постављај, одабра' сам ти ово што си написа' док поставиш дефку, па ћу скинут'

  3. ДЕФКЕ СЕ ЛИНКУЈУ У ПРВОМ ПОСТУ ЂЕ ПИШЕ ДРУГИ КРУГ

    http://vukajlija.com/forum/teme/59190-ponocni-dueli?strana=1#post_2654117

  4. Одустао сам од такмичења, потпуно сам заборавио да сам спутан да изражавам своје уметничке слободе, те препуштам место победника неком рандом аутору од преосталих, 'ајде, увек сам ја био за то да ваља прогурати новајлије на такмичењима, хехе. А да сам могао ионако бих намерно попустио у финалу, само да се зна. Тако сам једном и натнат пустио пре пар година на првом такмичењу на вукајлији, и то у четвртфиналу, нек' се зна колики је џек александаркг. Мњах.

  5. Одабери и Тополи, и он ти је рекао да је испуцао квоту, али га ниси разумео.

    Допуна: Ето га на.

  6. Gde je primopredaja kinte?

  7. U jebote, ovo nije PVT

  8. Meni ovo nigdje veze...

  9. Ок, ја као Црногорац и пошто смо ми познати по Миловим методама и методама у свим приватним фирмама и свим државним фирмама такође, одабраћу преко везе Дилана да продужи даље умјесто тебе јер сматрам да сам тако у могућности.

  10. hahhaha, koja je ovo zajebavancija :))

  11. Evo link ka mojoj. Ja više nemam mogućnosti da izbacujem defke, reagujte lolo.
    http://vukajlija.com/vosovski-boj/690784

  12. el važe još prijave ?

  13. Реаговаћемо ако прођеш даље некако.

    Што је, нато, ниси упозната да мора да се ћути кад се овакве работе раде? Оли и ти с посла дома да идеш ? :Д

  14. Ma sve radnje su mi poznate :)

  15. А баш сам хтео да предложим стевана.
    И само да кажем да ти, као Црногорац, ниси никакав црногорац, јер ниси побановао ону банду која није написала дефиницију у првом колу. Е. Ал' немој сад да их банујеш, после ће мислити да сам ја говно, буди ти ипак говно, свеједно си модератор, не смеју да приговоре. :)

  16. Ово само појачава моју сумњу о којој сам ћутао, али сада ћу да је ИЗРАЗИМ! Изражавам сумњу у регуларност такмичења, чуо сам да су Панинаро и СМарко претили гласачима на певете да ће, ако гласају за мене, средити да се отпусти сваки члан фамилије запослен у било ком државном предузећу! ТОЛЕ ОДЛАЗИ!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.