Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 10

1. Muškatla je za vikend išla na Beogradski Sajam, i ponela je sa sobom kristalnu kuglu, jer su u toku Zimske Čarolije.

2. rd će joj pomoći da otvori agenciju, "verujte cveću"

3. TĐ na Vuki najviše voli igru Nadovezivanje laži.

4. TDJ ne veruje u "govor cveća".

5. muškatla me ubeđuje da joj verujem i da će se obistiniti samo ako joj se dobro plati

6. TDJ-ini roditelji su pronašli lisice u njenoj sobi, a ona ih je ubedila da hoće da postane policajka.

7. rd je unajmio slikara da mu naslika njegov portre u prirodnoj veličini, samo da bi nekako oterao silne miševe što su mu navalili u kuću

8. TĐ je dozvolila Prvom Srpskom Vampiru da je ugrize za vrat, jer je želela da postane besmrtna.

9. RD prepisuje od mene na "Srećan ti rodjendan" :)))))

10. Predražinjo je pronašao vrata za ulazak u moj mozak.

11. predražinjo je unajmio muškatlu da mu "vidi" šta će dog napisati pa ga je preduhitrio, a sad ga optužuje da prepisuje

12. RD i TĐ planiraju svadbu :)

13. predražinjo planira da bude crnogorski kum:)

14. TĐ je rešila da se udaje pod vodom, avanturista je, jebi ga.

15. predražinjo je rešio da se pretvori u kita(ne u kitu) u KITA i da me smaže pod vodom

16. TĐ bi više volela da sam se pretvorio u KITU. :)

17. ali predražinju to ne polazi za rukom, bitan je početni kapital da bi razvio biznis, ali on nema ni to malo:)

18. ТЂ је одлучила да више никада не оде у Црну Гору, откад су јој на граници прегледали све телесне шупљуне.

19. rd je odlučio da više ne igra fudbal od kad su mu rekli da nema talenta a i dosadilo mu je da greje klupu

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.