rd će joj pomoći da otvori agenciju, "verujte cveću"
TĐ na Vuki najviše voli igru Nadovezivanje laži.
TDJ ne veruje u "govor cveća".
muškatla me ubeđuje da joj verujem i da će se obistiniti samo ako joj se dobro plati
TDJ-ini roditelji su pronašli lisice u njenoj sobi, a ona ih je ubedila da hoće da postane policajka.
rd je unajmio slikara da mu naslika njegov portre u prirodnoj veličini, samo da bi nekako oterao silne miševe što su mu navalili u kuću
TĐ je dozvolila Prvom Srpskom Vampiru da je ugrize za vrat, jer je želela da postane besmrtna.
RD prepisuje od mene na "Srećan ti rodjendan" :)))))
Predražinjo je pronašao vrata za ulazak u moj mozak.
predražinjo je unajmio muškatlu da mu "vidi" šta će dog napisati pa ga je preduhitrio, a sad ga optužuje da prepisuje
RD i TĐ planiraju svadbu :)
predražinjo planira da bude crnogorski kum:)
TĐ je rešila da se udaje pod vodom, avanturista je, jebi ga.
predražinjo je rešio da se pretvori u kita(ne u kitu) u KITA i da me smaže pod vodom
TĐ bi više volela da sam se pretvorio u KITU. :)
ali predražinju to ne polazi za rukom, bitan je početni kapital da bi razvio biznis, ali on nema ni to malo:)
ТЂ је одлучила да више никада не оде у Црну Гору, откад су јој на граници прегледали све телесне шупљуне.
rd je odlučio da više ne igra fudbal od kad su mu rekli da nema talenta a i dosadilo mu je da greje klupu
Zeka se smrzo!
Muškatla je za vikend išla na Beogradski Sajam, i ponela je sa sobom kristalnu kuglu, jer su u toku Zimske Čarolije.