Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A kul bi ti bila CG kad bi imao para da ljetuješ ođe. Hahaha, siromašni Srb. Hahaha smijte mu se!
Dođi da mi ližeš onaj kožni nabor između jaja i čmara, možda ti dam dovoljno keša da imaš jedan dan u Budvi da pojedeš krofnu i parče pice.
EDIT:
Rasni...
Rasni please...
Staph!
Sto pa ja sam samo za vojna resenja. PREGOVORI SU ZA GLUPE LJUDE.
Trebamo da pustimo sve robijase i da sve naoruzamo i naselimo na Kosovo.
Сад је Руска Гора и Шипо Гора. У ЦГ има више Срба и Шуптара него Милогораца. Немам ништа против ЦГ као државе, иначе је српска, тако да ми цвили шта о томе мисле Шиптари и Милогорци.
Луди Чак, потпуно си у праву. Питање је ко треба да остане у БГу. Треба да постоји неки атест за Београђане, да видимо ко је ментално и културолошки способан да живи овде. Чим неко тресе нос руком, пиша на улици, виче, урла, не уме правилно да по падежима промени именицу ``Београд`` - није способан! Враћај га назад одакле је дошао!
Ако би се позивали на Арчибалда Рајса, онда би дефинитивно морали да направимо озбиљну ревизију и пре `42. (а и неопходна је).
Rasni podigo temu na novi nivo!
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201303/592543/sajber-patriote.jpg
Makaronac ne kazem da bih ja isao u rat, Naravno da ne bih nesto mi se ne gine. Nego treba poslati ove placene vojnike. Sto dzaba primaju 20 000. Bolje na Kosovu nego u Avganistanu.
Ma ja se zajebavam, nisam ni čitao postove.
http://www.youtube.com/watch?v=lKsu2mXAKbg
Važi brate, Milo i Sveto su za one vaše gospoda.
Ne bih moga gledat svaki dan na dnevnik one splačine od Tome Nikolića, Ivice Dačića i Borisa Tadića koji izgledaju kao da su upravu stigli sa traktorijade '95-te.
Kad već treba neko da me sere, neka me sere Milo!
Крембило се кунуо у Србију и српство, то зна свака баба у ЦГ, осим оних малоумних којима је сврака мозак попила, па се не сећају ни да су Срби, а ни шта је дон Ђукадини говорио до 1996. Ако постоји лицемерније ђубре на Балкану од њега, онда да јебе оца очињег!
Па ни ми не можемо да гледамо, и не гледамо, јер све нас подсећају на ону стоку из Подгорицу, оне што су до јуче били Срби, а сада то више нису. Исте љигаве фаце, продане душе и лоповчине.
Тракторијада је за црногоријаду (досељавање курви, лопова и наркомана) била збег народа пред усташама, а ова ваша бежанија из крша је била сеоба олоша какав свет још није видео. Сраће вас Крембило, тек је почео.
Jel vi mislite da ako na[isete postove od metar da ste pametni?
Ма, не, него мени пукну живци када ови што јебу козе по црногорском кршу и продају лубенице у сезони поплаве фекалија по ЦГ приморју, дођу овде да серендају о ``тракторијади``. Тарктор им децу газио.
Šta je, Granjčilo? Izdao te neđe IMT? Ferguson, bato, pa da vidiš kako se bježi.
Ti govoris tako puno u tako malo reci...
Brate fejluješ sa karikiranjem CG govora opako...
Brate iskreno ovo se već može uzeti kao vrijeđanje na nacionalnoj osnovi, tako da nemam što da pričam sa tobom više.
PS: I da, to sa Rusima je izlizano, Rusi možda imaju 5-6 malo većih livada i to je to. Uopšte ih nema toliko koliko tripujete.
Нисам ти ја брат, искрено, радије бих да ми Шиптар буде брат.
Извињавам се, не знам бравски језик. Српски знам, али то мукање од новог ``језика`` - не.
Олади са братимљењем, понижаваш ме. Нема ни говора о вређању на националној основи, јер нема говора о некаквој нацији. Племе бандита, дилера дрогом, нафтом и цигарама не може бити нација. Без увреде. Почео си са увредама, сада одјеби у три скока до милогорског потока, види шта ради она стока што Србе гледа испод ока. И не зна да каже ``Р`` како треба.
Isvršavaću ti se u kičmeni kanal vlasino. Zvaće te spermokičmenjak.
pišete gluposti
Ви, Велики Срби, лево од Дрине, кад већ причате о нашој продаји Косова, зашто се нисте организовали и послали неку војску тамо да бране колевку српства као што су наши људи бранили ту вашу шуму?
mis smo vama prepustili tu veliku čast, i mi smo krivi jer smo mislili da ste vi sposobni da branite srpstvo kao što smo ga mi odbranili u bosni
ima nas trećina a uzeli pola države