Zasto ne mogu da pisem definicije?

1. Nisam ja veverica, da mi ukradete definiciju, a ja da ostanem kratkih rukava usred januara!

2. Dobar je ovaj Dragisicev, bolje dizajniran od ovoga, ali malo su opcije razudjene.

3. Pa nisam ni ja veverica da ti pomognem a ne daš mi da ti ukradem definiciju!

4. Pa dobro, evo ti naslov - DiKaprio. To ti je kao prst kidnapovane zrtve da sam ti poslao, da vidis da sam ozbiljan.

5. A koja je vrsta definicije u pitanju ako je neki strajizam reći ću ti kako da postaviš!

6. Nije strajizam, pomeri se s mesta, jezik pregriz'o, pu pu u vodu, Sotono!

7. E onda ništa od pomoći moraš da smisliš strajizam ako oćeš da ti pomognem!

8. loži vas ova viršla mojne da nasedate.

9. Ako ti je definicija:

Moja baba

Omnipotentno biće.

- To može i moja baba.

Uštedeću ti trud. Već je napisana.

10. Dikaprijo-dika prijo, kad priji pokazes ponos i diku xexe.

11. Brajan De Palma

Pitanje koje se postavlja Brajanu kada ne znate gde vam je palma.

- Brajan, 'de palma?

12. египат - еги пат - ужице - ужи це

13. Koren

Ono kada hoćete nekome da objasnite kako je nešto ljuto.

- Ljuta je k'o ren.

14. Боље не пиши дефиниције јер се прави квалитет данас не цени и не схвата, као ова на пример:
    http://i.imgur.com/EB02Oj5.png

15. Jebote koliko je smoren dinosaurus.

16. Smoren k'o dinosaurus

I onda staviš taj znak. I kao primer staviš "Mukica :)"....prošla bi bolje.

17. nenormalno je smoren, ja bi mu dao plus da se odsmori...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.