Nakon duze rasprave sa doticnim autorom, dosao sam do zakljucka da je covek jednostavno car. Nije trol, ne zajebava, nije glup nema pogresna shvatanja, jednostavno je covek car i ja mu se divim. Bez zajebavanja.
Resio sam da otvorim temu gde mozemo da postavljamo pitanja granjki, i nadam se da ce da nas udostoji svojim prisustvom i da odgovara na pitanja.
Banovacu svakog na kog mi se granjka pozali, tako da nemoj da vam je palo na pamet da vredjate.
da pocnem: ***Granjka, koje je tvoje misljenje o problemu srpskog skolstva i generalno sve losijim rezultatima na internacionalnim standardizovanim testovima, i imas li ideju kako resiti to?***

Zdravo Granjka,
Pre svega zašto baš Granjka, a ne recimo Grana, Grančica ili Gračanica.
A drugo pitanje da nije ovaj batica tvoje drugo ja tj. tvoj dupli nalog http://vukajlija.com/recnik/autori/287441?
udaram paralele, dosta toga mi se poklapa.- G
celt ево, искидах се од смеха. Мени је ово забавно. Важи, учествоваћу, немој бановати људе, ко добије одговор, значи да је питање било забавно. Може?
- GGranjka, koje je tvoje misljenje o problemu srpskog skolstva i generalno sve losijim rezultatima na internacionalnim standardizovanim testovima, i imas li ideju kako resiti to?
1. Лоши родитељи који се деру на предаваче/професоре/учитеље што им деца имају лоше оцене.
2. Застарели метод образовања који се осавремењује по принципу - ученик је у увек праву, учитељ је роб ученика, а родитељ је Бог и батина.
3. Резултати су лоши из два разлога: 1. за разлику од других ученика, наши се нису упознали са материјом тих тестова; 2. наши ученици не уче.
4. Како решити то: навести родитеље да схвате важност образовања сопствене деце. То је за њихову будућност (и родитеља и деце). Они плаћају порез, они чине Родитељско веће, а неретко због својих пословно-партијских веза бирају и смењују директоре. И сменити министра. Задњих пар министара су били неспособни људи.