Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.youtube.com/watch?v=o-4hiAQ8rRQ
Dragi Granjka,
Šta misliš, ima li nade da se politička situacija u Surdulici najzad smiri i čuješ li se i vidiš uopšte sa nekime odatle još uvek?
Hvala.
Има. Сви ће колективно прећи у СНС као што су урадили у Црној Трави и проблем решен. Сиротињштина повуче депресију, депресија лењост, лењост незнање, незнање глупост, глупост зло, а зло се зацари у људима и после не могу ни да мрдну ни да прдну. Не чујем се са Сурдуличанима.
Granjka, sta mislis o ovim novim smesnim testovima za polaganje voznje?
Natnat Е баш ти хвала на слици и песми! Ја искрено желим да ме Срби у Хрватској воле. Али они неће да воле своје српско порекло. Мука...
Nema na čemu, ja volim kada si voljena.
A žena sa parkinsonom i strapon dildom? Nemoj reći da ćeš i ovome naći zamerku...
Granjka, sta mislis o ovim novim smesnim testovima za polaganje voznje?
Покушавају да олакшају женама. Оне разбијају теорију, али им је изведба наученог мало... Уосталом, што ређе мењају партнере? Таман науче како се користи један и онда цео живот примењују научено - кревет, шпорет, шпорет, кревет. Три позе - мисионарска (да мислиш да је поштена), одозгоре (да ти стави до знања да ће да те јаши кроз живот к`о коња) и доги стајл (да не тражиш другу кучку).
А мушкарци? Све ти је јасно. Ми и не читамо упуство за коришћење. Ни не полажемо тестове за вожњу (ја сам положио и за мотор и за кола из прве). Чим укапирамо како се вози, одма мењамо возило.
Е сад, одо ја да обришем овај пост, јер ако она моја аждаја види шта сам написао, има месец дана да једем загорело, кисело, преслано, да носим прљаво, поцепано и да ``гледам слику без тона``. И час да усисам, опеглам и оперем оно што ми је задала јутрос. А ако будем добар можда се омастим и за неки фут фетиш доги хрос стајл. Ко зна.
koliko ulice imas u sebi?
Koja vjera je prava? Čiji je Bog, da se izrazim slengovski, najjači?
Koja vjera je prava? Čiji je Bog, da se izrazim slengovski, najjači?
Моја вера. Нисам упознао човека који је другачије одговорио.
Ако ћемо религијски - онда је то јеврејски Бог, ЈХВХ. Код њега није било претњи (стићи ћете казна), него одмах бум, пљас, нема циле-миле.
Ако ћемо светски (модерно) - онда је то тренутно амерички бог најјачи. Одмах после њега је муџахедински (не бих рекао исламски, мислим да су умерени муслимани прави представници ислама).
sta mislis o feminizmu, i da li smatras da su zene generalno u podredjenom polozaju u odnosu na muskarca. U Srbiji i svetu uopsteno
Феминизам = кретенизам.
То је као мачизам = кретенизам, само женска варијанта. Гомила недоказаних, исфрустрираних појединаца који дају себи за право да говоре у име читавих група, родова и врста.
Жене су у сваком случају у јебеном положају. Једино жене које заиста знају шта хоће нису баш у толико лоше положају. Уосталом, као и мушкарци. Чим си ти њањав и љаљав, било да си мушко или женско, свако ће те јебати и малтретирати.
Права жена су из првог плана изгурали педери, тј гејеви. Али тачније је рећи педери. Зато што је педер карактерна особина. Пример су ти Америке. Ако си педер, одмах добијеш ситком, главну улогу, звезду и... није важно. Знаш већ.
А ако си лезбејка и то кажеш јавно, твоја каријера је готова. Џуди Фостер је разбијала у Ханибалу, али кад је јавно признала да је лилика, није у стању да се појави ни као споредна глумица. Исто је и са оном џинџер-фосном из Секса и града што је играла Миранду, Синтија Никсон. И она се декларисала јавно и нема је више нигде.
Јел има нека хумористичка серија у Америкама са лезбејкама? Нема бато! Да бих се изборио са својим предрасудама о педерима и геј људима, погледао сам брдо педерских филмова и серија - I love you Philip Moris, Чак анд Лери - брак по мери, Плакар (француски), Параду (српски), чак сам гледао и јебени Will and Grace и жени одмах после прве епизоде рекао да је Вил педер. Што? - пита ме она. - Зато што само педер може да зајебе тако добру рибу као што је Грејс. Гледао сам и How I meet your mother - исти коментар, али за Барнија кога је глумио Нил Патрик Харис. Зашто???? - пита ме жена. Како зашто? Па који кретен може да остави Робин Шербатски?? Само педер. После свег тог материјала што сам погледао, схватио сам да ја уствари и немам предрасуде према педерима и геј људима, већ јасне, здраве и исправне ставове. И онда се моја жена чуди што могу да гледам 2. светски рат, серију за серијом, црева, убијање, страдање. Ту је макар све јасно. Теби пушка, мени пушка, па коме Бог и срећа јуначка. А ово што жене гледају... само завере, сплетке, издаје, педерлуци, оргије. Ајд оргије и нису тако лоше. На телевизији нема ниједне серије која подстиче здрав однос према женама. Или су то дебилизми који од жена праве потрошачке глупаче и курве (Секс и град) или им сугеришу да су лепи и добри мушкарци педери који ће их пре или касније оставити због Стеве (Вил и Грејс) или их уче да ће своје комплексе излечити када зађу у четрдесете (Kuguar town) или да буду спонзоруше са мозгом пилета (Nanny).
Е сад, какве везе ово има са феминизмом? Па, врло велике. Јел ти не би био феминисткиња да изгледаш као Робин, а остави те Барни НЕ ЗБОГ Меган Фокс, већ због неког Џон Смита? Или да ринташ као робиња, ноћ и дан, улажеш у свој изглед, линију, држиш дјете, мантраш, шта све не радиш, а онда те Вил остави због Била? Мајку!!!! И онда ти исти мушкарци имају већу плату од тебе? Али, као што рекох, све је то само последица нагомиланих фрустрација.
У Србији је та ситуација тек зезнута јер су нас мушкарце очеви и дедови учили како смо ми велики народ, како смо ми мачо врста, победници, браниоци жене и дијетета, државе и цркве, како ово како оно... А ми или смо канцеларијски пацови, или робови код приватника или немамо посла ни знања, вештина и веза да се запослимо негде. Па нас жене третирају или са превеликим очекивањима (чуле су какви треба да будемо, а онда су виделе какви јесмо стварно) или са прениским ставовима (бришу под са нама због неког баје који има лову). И нормално да су жене онда набријане на некакав феминизам. Када им нисмо обезбедили услове за размножавање и улепшавање (кућа, курац, козметика - три К за савршен живот жене) онда мисле да ће то обезбедити саме - агресијом на нас.
Јеси ли ти некада видео феминисткињу којој је муж купио ауто, која има кућу или стан од 100 квадрата, завршен факс, 1 или 2 деце, која не купује Орифламе козметику, већ она Авон и Маблеин срања?! Све ти је ваљда јасно.
И да се феминисткиње не нађу увређене мислећи да их називам курвама - 3 К је потпуно нормална ствар и стварно је тужно што нисмо направили боље друштво и државу у којој би то било правило, а не изузетак.
Одо` сад да жвајзнем још два печата на листу непокретности за сутра и да затварам радњу. Четвртак је опуштен дан, сутра следи хаос.
ПС. Ја сам зато оженио професорку, надајући се да ће више ценити књиге него козметике. А ко је мајстор, тај зна шта све у љубави раде жене којима су животне инспирације биле ликови романа Достојевског, Пушкина, Толстоја... Очекивања су им велика, али зато узвраћају љубав као агрегат хидроелектране Ђердап 1.
Грањка и не зна шта је феминизам заправо. Сваки мушкарац који је против феминизма, правог, не недојебаних жена по интернету и полуписмених жентурача што серу у Србији о феминизму, је кретен.
koliko irvasa bi drzao gajbi?
feministkinje ce ti doci glave, granjka, sklanjaj se
nisi mi odgovorio na pitanje
eutanazija iz ugla jednog vjernika
Грањка и не зна шта је феминизам заправо. Сваки мушкарац који је против феминизма, правог, не недојебаних жена по интернету и полуписмених жентурача што серу у Србији о феминизму, је кретен.
Луди Џинџеру мани ме тих својих лудорија. Ваљда ти је јасно из текста о комвфеминизму је реч. Сада треба да распредам са тобом који талас феминизма је био бољи и утицајнији, да ли су све оне кучке у црном, јесу ли фригидне, шта је то либерални феминизам, шта су женске студије... Немам намеру.
Свако ко подржава било какав ИЗАМ је кретен. Па и феминизам.
koliko irvasa bi drzao gajbi?
Два. Мушко и женско, да се размножавају.
http://www.youtube.com/watch?v=bNY2bUldAFM
hahahaah koji gotivac ovaj irvas
ja bi ih drzao preko 63
Ahahah jebote kakva njuška :D
Ofarbao bih ga u onu drečavo zelenu i zvao ga Yojimbo!