Срање у БиХ
  • Valdemar

Шта се дешава тамо, да ли медији у Србији напумпавају ствар, хоће ли бити исто и у РС, да се не дај боже не деси неко босанско пролеће које опет испадне нека Либија, Египат и Сирија? И тамо је почело као грађанско незадовољство. А знамо шта се у Босни све дешавало? Босанци, Бошњаци, Срби, шта ви у ствари радите тамо?

• Давид

шта фали босанско пролеће да се деси? таман да се утре пут независности рс.

• Valdemar

Таман да улете вехабије, и Ал Каида, као у Сирији, и опет да се ратује?

• Роки Билбао™

Neće jer ljudi sa našeg podneblja nemaju muda za takve stvari nego samo serendaju preko neta raznim internet peticijama i sličnim bezmudaškim sranjima. Ouuuvaj, što reče Jebač, trajaće to par dana i posle 2 nedelje svi će to da zaborave, kontam da je nešto u fazonu:

Demonstranti u Tuzli: Ungagagaga oćemo da nam bude bolje, veće plate, dosta ste krali!

Glavonje: Dobro, nećemo više da krademo, dece nam.

Demonstranti: Ok, ajmo kući.

• Давид

нећемо ми да ратујемо они нек се кољу међу собом измеђ тих исламиста и ових као умерених.

• Роки Билбао™

Saće oni pajseri iz Dubioze kolektiv, SARS- a i ostalih koji u pesmama ističu očigledno da se užive!

• krupovrbaski zmaj

nema veze etnički sukob sa ovim
    ljudi jednostavno nezadovoljni jer nema posla

• Давид

да дође време да ми мало гледамо и напредујемо док се други кољу.

• Valdemar

Нисам баш сигуран да ће све то мирно да прође.

• Марко 

Ко им јебе матер.

• Valdemar

Ко им јебе матер.

Šta tebe boli kurac, tebi nije pola rodbine tamo.

да дође време да ми мало гледамо и напредујемо док се други кољу.

Po tome smo poznati, što smo uvek stajali po strani i gledali kako se drugi kolju. Kapiram da bi i Srbi i Hrvati u slučaju nekog većeg sranja merkali Brčko ko mačka parče slanine.

• Puzzle-Fox

Ja sam predlagao jednom mom rođaku koji je u vladi CG da se vidi nekako da nam stanovništvo nekim random sistemom podijele na dvije ekipe i onda međusobno da ratujemo godinu dvije, čisto da ne ispadnemo iz forme.

• Petar Pan Pezo$

pa kolko sam ja skontao sve ovo je iz zajebancije zapoceo Skrletnik, tako da nema veze sa ciom i biom i ostalima...

• Роки Билбао™

Ko ih jebe bre, za koji su se kurac otcepljivali pa sad kukaju!

• Valdemar

Pa ne kukaju za Srbijom nego za lebom, a kao, Srbija bi ih nahranila da su ostali sa nama? Bi, kurac. Ko što i nas ovde hrani.

• NekoOdNekud

Роки Билбао™

Ko ih jebe bre, za koji su se kurac otcepljivali pa sad kukaju!

E eto u Srbiji sve cvijeta.
    Ne, nisam musliman.

• Роки Билбао™

Slušali Dubiozu kolektiv i SARS pa se socijalno osvestili.

• Dilan Dog

Dok god nacionalno pitanje bude nadređeno ekonomskim pitanjima, nema sreće. Nadam se da će se skontati i vidjeti da je preče imati leba nego se jebavati sa Srbinom i Hrvatom. Svako svojim putem i okrenuti se ljudima koji imaju viziju za ekonomskim oporavkom, a ne onima koji obećavaju ukidanje RS i slično.

• Bruce

Neće jer ljudi sa našeg podneblja nemaju muda za takve stvari nego samo serendaju preko neta raznim internet peticijama i sličnim bezmudaškim sranjima.

Sećam se da je i moja generacija ovako pričala. Znamo svi šta je posle bilo.

Biće šta bude moralo biti. Ako Amerima, Rusima, Švabama ili Kinezima zatreba rat u Bosni, biće rata. Ako im zatreba u Srbiji biće ga i u Srbiji. Mi se tu ne pitamo mnogo. Ja pucati neću, nisam ni do sad.