Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/441262/Mesic-Zabrinut-sam-za-stanje-u-BiH-kriv-je-Dejtonski-sporazum
Ево вам га на! - Суштина протеста Убсони!
БУРЕК ЈЕ САМО СА МЕСОМ!!!!!!!! АЛИ С В И Њ С К И М !!!!!!!!!!!!!!!!
Znači, definitivno su Nijemci organizovali 'prosvjede'.
Neka spale Akademiju likovnih umjetnosti u Trebinje, odatle dolazi sav hipsteraj, i to sa potvrdom.
Granjika treba da budu ljudi zadovoljni što imaju komad hljeba da jedu , nije samo to glad jbt , mada ima smisla i u tom što nisu ovde sposobni da se organizuju u bilo kakve sindikate i bilo šta urade po pitanju napredka da se to ne svodi na ovaj scenario što se događa upravo. Mada ima slučajeva i gdje ljudi koji hoće da naprave sindikat u privatnoj firmi otvoreno dobiju prijetnje da ih čeka knjižica ak ose pobune jer ima ko hoće raditi. Da zanemarimo malo pozadinu ove pizdarije realna slika je da u RS korupcija, stranačke veze i vezice i lopovčine bez imalo morala jebu majku i uništavaju sve što se može uništiti a toliko je informacija sa svačije strane da se više ne zna ko koga jebe ovde sa ovim pričama o zavjerama i ostalim stvarima na kraju će opet po glupom narodu i kraj priče. Dabogda izgorjela čitava država nabijem je na kurac.
KBO! Немој молим те да ми причаш о трулости државе и система, ја то најбоље знам. Да људи знају оно што ја знам (као и сваки просечан радник државне институције, да не кажем службе) било би му јасно у каквим смо говнима.
Веруј ми, ово је горе него секта - ко год уђе, преобрати се док кажеш пиксла. Раније сам се бунио, борио, јео внаго, а онда схватио да је мој крајњи домет до врата канцеларије и да ако ту урадим посао најбоље што могу - то је мој највећи допринос. Сви се куну да би другачије да су на власти, а свако ко је сео у фотељу, одмах је постао другачији.
Док народ не схвати да мора сам да гради државу и институције, да их пази и негује, неће нама бити боље. А Народ... то је стока безрепа. Најгоре од најгорег бирају да их представља у локалу. Да видиш какве дебилчине се постављају за заменике, председнике, функционере, већнике... убио би се! А то је све зато што поштен народ неће да се бави политиком. Е, па пошетни народе, онда нека нас и јебу ови мање поштени и способнији.
ПС. Логично је да све раднике плаше са отказима када смо сви у страху због наших породица. Људима се најлакше влада када су у страху. А када излетиш на улицу, они који су се кунули да ће ти помоћи, дају ти курац да њиме чешеш гладно дупе! Нема организоване подршке, па када знаш да ће те први колега или вођа револуције гурнути под точкове камиона, што би се куребецао? Срби су несложни, а и остали народи на Балкану. Осим Шиптара. Е, они су бато мој, пример добре праксе. Јесу заостали као мајмуни, али су организовани, јер их мафија држи и не да им да прде, већ само да раде као мрави за општи интерес Вељике Шиптарије.
Pa, najvise je Crnogoraca koji studiraju dolje na likovnoj akademiji. :3
Granjka, kad pošten čovek uđe u politiku, ili ga preobrate, kao što si napisao, ili ga tako razbucaju, ukaljaju, oljagaju i upropaste, i njegovi i protivnici, da se samo češe šta mu se desilo. Gledao sam u nekoliko primera kako se to dešava. Pošten čovek ne može da izdrži tu dugo. Ukoliko neće da pravi kompromise sa bagrom, u najboljem slučaju će mu se lepo zahvaliti po isteku mandata, a u najgorem ga sjebati. Mislim da znaš i sam kako to funkcioniše. A osim toga, nijedna stranka neće na neku malo višu funkciju da postavi čoveka kome zbog nečega iz prošlosti ne bi mogla da zavrće muda u slučaju da neće da sluša centralu. Ako i postave takvog čoveka, napakuju mu, pa mu onda opet zavrću muda. Stara priča. Ko da nisi odrastao ovde... Nego mi je nešto smešno... Svi koji pričaju o situaciji u zemlji i svetu naravno da imaju neko mišljenje, i ogrooooooomna većina ima nekakvo rešenje. Otkud je bre toliko ljudi ubeđeno da zna šta treba da se radi? Ja evo nemam pojma.
само чекам да им бекфајерује и да се срби мирно одвоје. овај фазон, само уместо блек гајс убацити балијас:
http://www.youtube.com/watch?v=KjduEIjtcBw
није то реално још пар година ал ево ово је добра прилика, можда не за конкретно оцепљење ал један добар корак. него су видели муслимани ваљда да се ови рс не примају и да су их извалили па су ови сад уфитиљили с протестима. а и баш ме занима дал иза овога стоји стејт дипартмент, вероватно да.
сад кад су скапирали да су се зајебали што су србима дали ентитет и што се то испоставило као једина историјска победа српског народа од њњ2 сад би да виде да се то ревидира. а и чуди ме да су толики дебоси да покушавају да сакрију крањи циљ, рушење рс, а једна од организација које воде те протесте се зове анти дејтон. лол.
Valdemar Очигледно опет ниси хтео да схватиш мој коментар. Не мари.
Што се тиче уочавања решење, то је из разлога што већина људи проблеме посматра као могућности за промену на боље, па сходно томе налазе и одређена решења. Ако ти немаш појма (за решење одређеног проблема) то је онда зато што се просто не бавиш се тиме. Као када би мене питао у ком формату треба штампати књиге - А 4 или Б 1. Откуд ја знам?
Али ако је тема политика и државне институције, дозволићеш да ипак могу себи да дам за право могућност виђења решења.
To je furka kao gradonačelnik u Wire-u , po meni za nas smrtnike najbolje i najrealnije prikazana transformacija poštenjačine kada sjedne u fotelju.
Ujedno da se i ispišem iz ove teme djelovalo mi je slatko na početku onaj pokušaj anarhije i ludovanje sada je već preseravanje oko politike pa da se zakrvim sa ljudima ovde idem da gledam sise na četu neka gori sve nadam se a nećemo u rovove.
Granjka, ja sam pričao generalno, da svako ima neko svoje rešenje, i čudio sam se tome. Mogao bih i ja da izbunarim neko svoje kad bih se potrudio... A tvoje rešenje, da se narod dozove pameti i da pošteni ljudi počnu da se bave politikom... recimo da je dobro, ali prilično uopšteno. I na neki način dirljivo :)
Ljudi pregledajte ovaj video i sve ce vam biti jasno zbog cega su ovi protesti, demagogija koju vam prodaju o ukidanju RS, odcjepljnju RS, ugrozenosti Hrvata, Bosnjaka, Srba je za malu djecu. Sve oni to rade da bi skrenuli pricu sa pravog puta. Ovo je najbolji dokaz
http://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
I spada u domen naučne fantastike.
Protesti u Rep.Srpskoj :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1743630_595243927210882_1234870302_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1800322_595244007210874_1379387120_n.jpg
Haha, znam ovoga lika. Kafana se zove Andergraund, i stvarno je malo toceno bilo 1km, veliko 2km. No to nije sustina, ali je tzarska slika. Haha
Валдемар и Грањка по разним темама као ова двојица у серији:
http://f.fwallpapers.com/images/chicken-vs-peter-family-guy.png
А да се неким случајем слажу на неку тему, не би живи признали.
Nisam rekao da se ne slažem sa Granjkom. Najlepše bi bilo kad bi se narod dozvao pameti.
Хех, али чак ни сад нећеш да кажеш да се слажеш.
:D