Срање у БиХ

1. Pa eno Salabajzeru, najbolji primjer su ti Slavko Jovicic i Milanko Mihajlica, lajali protiv Dodika, lajali, sad se uvalili ne znam ni ja gdje, u skupstinu BiH, senat sta li, ne cuju se da su zivi.

U BiH je jednostavno nemoguce ogranizovati normalne gradjanske demostracije, prelije se na nacionalnu osnovu za sekund, nepovjerenje izmedju naroda je ogromno (nije ni cudo 100 hiljada mrtvih u ratu), i trajace jos dugo, dugo, isto toliko ce nas politicari jebati. Najbolje da se odselimo svi iz te jebene drzave, nek ostanu sami politicari i njihov sljam pa kad im niko ne bude imao raditi i placati porez nek se pokolju izmedju sebe.

2. U R. Srpskoj (Federacija me ne zanima, kod njih nemam pojma šta se dešava ) je problem što nema opcije koja bi dala više od jebenog Dodika. Ne kažem da je on dobar, daleko od toga, ali ovi drugi su gamad kakve nema.

3. Ја бих увео фул тоталитаризам.
    Репресија, службена идеологија, без диобе власти, полицијски сат, медијска тама у смислу постојања 2 државна програма. На једном чиста пропаганда а на другом призори народне милиције како бије политичке неистомишљенике говорећи ''Штае дисиденту, не свиђа ти се први програм!?'' 24/7

4. Pa ono, apsolutno svi su ista bagra, i Dodik i ostali, ali jebemu majku, mora se vlast mijenjati, mijenjaj na svake 4 godine, nek vide da ne mogu ostati ako ne rade nesto, a ne ostaviti Dodika da nas jasi 8 godina, i za sledece izbore vikati: neka njega jos, sad su se valjda nakrali pa nece vise, ako dodju novi tek ce oni krasti?!! Ovo je moj komsija izvalio a vjerujem da mnogi imaju takvu vatafak logiku

U Norveskoj skoro bili izbori, drzavi odlicno ide ne znaju sta ce s para, pa opet promjenili vlast, kazu nek kruze malo, ne valja da isti ljudi budu dugo u foteljama, odose ledja kazu

5. republika sumska

bolje šumska nego turska OPAAAAAAAAAA

6. Ma treba malo protestvovati, al kad ja vidim da na proteste izađu ovi huligani i pizdolizci iz nevladinih organizacija, ja bi to sve na cikular nagonio.
    A i druga stvar,demonstrantska logika, izašao sam na proteste jer nemam od čega živjeti, kad budem iimao poslije protesta, svi ostali nek crknu od gladi ko ih jebe ja sam se snašao. Licemjerni protesti .

7. Pa ono, apsolutno svi su ista bagra, i Dodik i ostali, ali jebemu majku, mora se vlast mijenjati, mijenjaj na svake 4 godine, nek vide da ne mogu ostati ako ne rade nesto, a ne ostaviti Dodika da nas jasi 8 godina, i za sledece izbore vikati: neka njega jos, sad su se valjda nakrali pa nece vise, ako dodju novi tek ce oni krasti?!! Ovo je moj komsija izvalio a vjerujem da mnogi imaju takvu vatafak logiku

Jebem ga, svi današnji tzv. opozicionari su bili na vlasti (ili i dalje imaju neko parče u raznoraznim kombinatorikama), bilo je crnje milion puta. Neka međedina Dodik gura dok se ne pojavi neko za koga bi se moglo glasati (tad ću po prvi put glasati).
    I nemoj mi Norvešku miješati sa nama, ned'lje ti! :)

8. Шта вам је људи, до краја године се формира нова Југославија.

9. Šalabe, jel istina kad se Zmaj kandidovao za načelnika Šipova da je držao miting na traktoru?

10. Шта вам је људи, до краја године се формира нова Југославија

Oće opet u Jajcu?

11. Аутобус У преводу треба увести меритократију. Ајд сад... www.google.com ... meritocracy ЕНТЕР!!!

12. @salabajzer
    Ma znam da su bili svi i znam dobro kako je bilo, ali jednostavno moras mijenjati, ako neko ostane preko 8 godina, previse ojaca i to se pretvara u jednopartijski sistem, a od toga nema nista gore.
    Ili ako bas nemas za koga glasati, a nemamo stvarno, izadjes fino na izbore i ponistis listic, jer ako ne izadjes ovi ce na prebrojavanju samo razdijeliti prazne izmedju sebe.

13. U federaciji je do ovih zadnjih izbora bila opozicija SDP(social demokratska partija)furali su fazon da njih ne interesuje ko se kako zove, nije im bitno jesi li Srbin Hrvat ili Bošnjak, vec da je njima u cilju ekonomija i poboljsavanje standarda. Dobiju ljudi izbore i onda oni krenu da pljackaju što je ostalo. Posao ne možeš dobiti ako nisi član njihove stranke ili ako si rođak od nekog njihovog funkcionera.
    Imajte na umu da trenutno SDP, SDA, HDZ i SNDS ODLIČNO SARADJUJU jer im je ugrožen vitalni nacionalni interes - pravo na NEOMETANU PLJAČKU i SLOBODU OD KRIVIČNOG GONJENJA!
    POKUŠAVAJU NA SVAKI NAČIN RASPRŠITI BIJES NARODA I UPLAŠITI GA NEKIM IMAGINARNIM RATOM I UNIŠTENJEM ZEMLJE.

14. Шта вам је људи, до краја године се формира нова Југославија.

Naručio bih jednu ali u žutoj boji na crne tufnice i ako može bez Hrvata.

15. Granjka
    Аутобус У преводу треба увести меритократију. Ајд сад... www.google.com ... meritocracy ЕНТЕР!!!

Odlicna ideja, tako bi ustvari i trebalo da bude, ali apsolutno nemoguce primjeniti u praksi, i da moze, to se ne moze "uvesti" nego je veoma dug proces

16. Šalabe, jel istina kad se Zmaj kandidovao za načelnika Šipova da je držao miting na traktoru?

Bilo je neke priče prije par godina, trebao je skupljati potpise, pa se nešto izjalovilo, ne znam, a taman sam se spremao da glasam po prvi put, pih...
    Za nešto skorije ne znam, moguće je da su ga naložili, skupili se ispretkuće, posadili ga na traktor i ibratili se trolovi Šipova.

17. SVI SU ONI VLAST A NAROD OPOZICIJA. SAMO BEZ PALJENJA DRŽAVNE IMOVINE.

18. ako se formira nova Juga, valjaće i novi tito
    pa, ako mu keva ovo čita, nek se javi na pvt da formiramo jožu

19. Naručio bih jednu ali u žutoj boji na crne tufnice i ako može bez Hrvata.

Zajebo si se, taj dezen je Austro-Ugarska, a bez Hrvata je Velika Srbija :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.