Срање у БиХ

1. Не хејтујте, само сам се надовезао на Давидов пост.

2. требо си само онда да кпираш урл слике ал ајд

3. Čempo, šta je za tebe Naser Orić? Kako ga posmatraš? Pozdrav

4. Rasni brate mnogo si daunovačan jebi ga.
    Rusima smo prodali 500 stanova i kuća sve zajedno i 2 fabrike iz kojih su ih radnici istjerali jer su viđeli kolika su govna ispali.
    I ne, CG se ne oslanja u politici na Rusiju iako kapiram da su Rusi poštoniji kao političari nego kao biznismeni koliko god ova rečenica čudno zvučala.

5. Treba uzeti neko pravo prase i na njemu napisati ne protestima.

6. koji ste sumnjaci, pa zar ne bi bilo bolje da je jedna drzava, a da zivimo sretno. Nikad vam banjaluka nece biti glavni grad kad je Sarajevo i kulturni centar i sve.

7. Šta ste navalili na CG? Nije tema o tome.

8. Sarajevo je toliko kulturno da pale arhive.

9. неће сарајево него београд.

10. Ne mozete se vi nikad odvojiti. A Beograd nece biti glavni grad za polovinu muslimana koji zive u RS, tako da ni od toga nema nista.

11. Атифе, волим ја Сарајево, стари српски град.

12. Ja kad odem u Sarajevo, obožavam da pljujem sa Avaz tornja.

13. Juniore, srpsko moze biti samo u srbiji. Znam da to ne volis, ali ti si Bosanac, pomiri se sa tim. Cak vas i ovi vasi po srbiji tako zovu.

14. Dub
    Šta ste navalili na CG? Nije tema o tome.

Jer se pazlfox u svakom postu hvali kako je CG naj naj, bez da ga je iko išta o tome pitao

15. Kad odem u Budvu, obožavam da se iserem u moru.

16. koji ste sumnjaci, pa zar ne bi bilo bolje da je jedna drzava, a da zivimo sretno. Nikad vam banjaluka nece biti glavni grad kad je Sarajevo i kulturni centar i sve.

Je l' Republika Srpska kriva što Federacija gori? Može da se živi sretno, al ne dirajte entitete, i dajte Hrvatima treći entitet dole u Hercegovini.

17. I nemoj pričati da se ubijaju samo kriminalci, rokaju se i iz krvne osvete počesto

Pa dobro, rokaju se iz krvne osvete ali to je uglavnom među Albancima, mada je to dio tradicije i Crnogoraca, Srba i Muslimana ođe u CG, doduše u nešto manjoj mjeri.
    Jebi ga, takav smo narod i navikli smo da živimo sa tim nekim kodeksom časti.

A što se tiče tih ubistava po kafićima, toga je bilo jebi ga i ne samo na kafićima nego po ulici ali to su uglavnom Bar i Budva đe je leglo kriminala u CG.
    U PG je bilo jedno takvo ubistvo, moguće da se pričalo i kod vas o tome, kad su onog Pejanovića boksera ubili. To je imalo i političke pozadine i stvarno kažu ljudi koji su bili tamo da je ono najodvratnije ubistvo koje možeš viđeti. Kum kuma da ubije na sred glavne ulice... jebi ga ne ide.

I vidim neko pisao kako se u CG kačimo međusobno po nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
    To su tek gluposti.
    Izjašnjavam se kao Crnogorac i 4 druga dobra koja imam svaki je druge nacije (Crnogorac, Srbin, Albanac i musliman)

18. Meni nisu jasni ljudi koji bi da igraju srbija i Bosna navijali za srbiju. A jos jace oni koji navijaju protiv Bosne. PA TO JE NASA DRZAVA, BILO DA STE SRBI PORIJEKLOM ILI STAROSEDEOCI BOSNJACI KAO MI

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.